Emirhan TÜRK Picopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #1 Forza Horizon 4 yüklüyordum. Kısa bir süre için durdurdum, uygulamayı bile kapatmadım fakat devam ettir deyince baştan başladı. Kafayı yemek üzereyim. 1.2 MB/s ile indiriyorum zaten. Tekrardan uğraşacağım şimdi. Niye böyle bir şey oldu?
Forza Horizon 4 yüklüyordum. Kısa bir süre için durdurdum, uygulamayı bile kapatmadım fakat devam ettir deyince baştan başladı. Kafayı yemek üzereyim. 1.2 MB/s ile indiriyorum zaten. Tekrardan uğraşacağım şimdi. Niye böyle bir şey oldu?
Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 30 Kasım 2020 #2 Bir süre sonra toparlayacaktır. İndirdiği dosyaları denetliyor olmalı. Artı 0 Eksi
KS KS Emirhan TÜRK Picopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #3 Kunget dedi: Bir süre sonra toparlayacaktır. İndirdiği dosyaları denetliyor olmalı. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey soracağım şu an bilgisayarı kapatıp açmam gerek 20 GB kaldı indirmeye devam eder mi? Artı 0 Eksi
Kunget dedi: Bir süre sonra toparlayacaktır. İndirdiği dosyaları denetliyor olmalı. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey soracağım şu an bilgisayarı kapatıp açmam gerek 20 GB kaldı indirmeye devam eder mi?
Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 4 Aralık 2020 #4 Emirhan TÜRK dedi: Hocam bir şey soracağım şu an bilgisayarı kapatıp açmam gerek 20 GB kaldı indirmeye devam eder mi? Genişletmek için tıkla... Etmesi lazım, gerçi o kadar geç yazdım ki bunu deneyip öğrenmişsindir. Artı 0 Eksi
Emirhan TÜRK dedi: Hocam bir şey soracağım şu an bilgisayarı kapatıp açmam gerek 20 GB kaldı indirmeye devam eder mi? Genişletmek için tıkla... Etmesi lazım, gerçi o kadar geç yazdım ki bunu deneyip öğrenmişsindir.