Microsoft Store Instagram yüklenmiyor

Dextaron

Decapat
RAM
4GB
Ekran kartı
Nvidia Geforce mx100
İşlemci
intel core i5 8250u
Microsoft Store de Instagram indirmeye çalıştığımda indirme başlatılıyor ekranında kaldı fotoğraflar uygulaması da aynı şekilde oldu onu da yükleyemedim.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (397).png
    455,3 KB · Görüntüleme: 163
CMD (Komut İstemi) yönetici olarak açıp sfc /scannow yazarak enter tuşuna basın. İşlem tamamlandıktan sonra Windows Update üzerinde herhangi bir güncelleştirme var ise onu da yapıp sisteminizi yeniden başlatın ve deneyin, sonuçları paylaşın.

Tamamdır yapıp paylaşırım

2021 de son sistem güncellemelerinden sonra, Instagram, Edge ile birlikte çalışacak şekilde kodlanmış. Edge'yi kaldırır ya da güncellemezseniz, mağazada Instagram yükleme hatası verir. Edge'yi kurun ve gerekirse güncelleyin, bu iş bu kadar. 1 günlük her türlü çözüm çalışması sonucunda sonuç alınamayıp Edge kurularak çözüme ulaştığı tecrübe edilmiştir.

W11 kurarak sorunu.
Çözdüm teşekkürler.

Merhaba hocam. Ccleaner ile (tam hatırlamıyorum) edgeyi silmiştim ve instagram uygulamasında sorun oluşuyordu. Yazını okuduktan sonra aydınlanma yaşadım ve teşekkür etmek için hesap açtım. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…