Microsoft Store Kaldığı yerden dosyaları indirmek mümkün mü?

• Konuyu başlatan Serce
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.316

Serce

Hectopat
Makaleler
1
İyi geceler, aksilikler peşimi bırakmıyor. Forza horizan 4 54. GB indirilken elektrikler kesildi. Tekrar Microsoft store'dan indirmek istediğimde kaldığı yerden devam etmedi. Program files / Windowsapps klasörüne ulaştım. İndirilen dosyaları yerini bulduktan sonra silmekti. Fakat Forza horizan 4 ilgili dosyaları bulamadım.

Yaklaşık 400 GB boş alanım mevcuttu. Yarıda kalan kurulum dosyalarını nasıl bulabilirim veya devam ettirme sansım var mı? ( İhtimal yoksa dosyaları bulup silmek istiyorum) SSD'de yer kalmadı.

Dosya Ekleri

• 12D82D59-28F0-4CB2-9844-583763FE26A6.jpeg
    1,9 MB · Görüntüleme: 77
Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft store aşırı bug'lu ve hatalı aynı sorun bendede oldu oyunu 465gb indirdi gözüküyor ama indirmiyor silip geri yüklemen gerek.

Microsoft store aşırı bug'lu ve hatalı aynı sorun bendede oldu oyunu 465gb indirdi gözüküyor ama indirmiyor silip geri yüklemen gerek.

Silmek istiyorum fakat program ekle kaldır veya Windows apss klasör bulamadım. Nasıl bulabilirim dosya nerede barındığını.
Diğer konundaki yorumu alıntı yapmışsın. Ben yaşadığım sorunu Windows 1903 kurduktan sonra yüklenen güncellemeleri kaldırdım. Sorunsuz sekilde. En dusuk 4-5 saat Oyundan atmadan oynadım. Bugun ise farklı sebeplerden dolayı format atıyorum.. En iyisi zaman kaybetmemek ve pc format atmak.

Dosya Ekleri

• 8EAD04E3-64DA-425B-AAE1-4A73F868E5D3.jpeg
    22,7 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…