Microsoft Store Kaldığı yerden dosyaları indirmek mümkün mü?

• Konuyu başlatan Serce
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.314

Serce

Hectopat
Makaleler
1
İyi geceler, aksilikler peşimi bırakmıyor. Forza horizan 4 54. GB indirilken elektrikler kesildi. Tekrar Microsoft store'dan indirmek istediğimde kaldığı yerden devam etmedi. Program files / Windowsapps klasörüne ulaştım. İndirilen dosyaları yerini bulduktan sonra silmekti. Fakat Forza horizan 4 ilgili dosyaları bulamadım.

Yaklaşık 400 GB boş alanım mevcuttu. Yarıda kalan kurulum dosyalarını nasıl bulabilirim veya devam ettirme sansım var mı? ( İhtimal yoksa dosyaları bulup silmek istiyorum) SSD'de yer kalmadı.

Dosya Ekleri

• 12D82D59-28F0-4CB2-9844-583763FE26A6.jpeg
    12D82D59-28F0-4CB2-9844-583763FE26A6.jpeg
    1,9 MB · Görüntüleme: 77
Son düzenleyen: Moderatör:
İyi geceler, aksilikler peşimi bırakmıyor. Forza horizan 4 54. GB indirilken elektrikler kesildi. Tekrar Microsoft store'dan indirmek istediğimde kaldığı yerden devam etmedi. Program files / Windowsapps klasörüne ulaştım. İndirilen dosyaları yerini bulduktan sonra silmekti. Fakat Forza horizan 4 ilgili dosyaları bulamadım.

Yaklaşık 400 GB boş alanım mevcuttu. Yarıda kalan kurulum dosyalarını nasıl bulabilirim veya devam ettirme sansım var mı? ( İhtimal yoksa dosyaları bulup silmek istiyorum) SSD'de yer kalmadı.
Microsoft store aşırı bug'lu ve hatalı aynı sorun bendede oldu oyunu 465gb indirdi gözüküyor ama indirmiyor silip geri yüklemen gerek.

Evet teşekkür ederim. Hatayı çözdüm gibi Windows 10 tüm güncelleme kaldırdım. Şuanda oyunda atmıyor. Tek kötü durum pc format atmam. Win10 yeni kullanıcısı olduğum içinde güncelleme kaldırıldığını bilmiyordum sorun çözüldü gibi😅 toplamda 2-3 saat oyundan atma ile karşılaşmadım.

Pc kaldırılmayan Windows 10 1903 güncelleme
Microsoft store aşırı bug'lu ve hatalı aynı sorun bendede oldu oyunu 465gb indirdi gözüküyor ama indirmiyor silip geri yüklemen gerek.

Silmek istiyorum fakat program ekle kaldır veya Windows apss klasör bulamadım. Nasıl bulabilirim dosya nerede barındığını.
Diğer konundaki yorumu alıntı yapmışsın. Ben yaşadığım sorunu Windows 1903 kurduktan sonra yüklenen güncellemeleri kaldırdım. Sorunsuz sekilde. En dusuk 4-5 saat Oyundan atmadan oynadım. Bugun ise farklı sebeplerden dolayı format atıyorum.. En iyisi zaman kaybetmemek ve pc format atmak.

Dosya Ekleri

• 8EAD04E3-64DA-425B-AAE1-4A73F868E5D3.jpeg
    8EAD04E3-64DA-425B-AAE1-4A73F868E5D3.jpeg
    22,7 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı