Microsoft Store Minecraft arkadaşlarla oynama

İşletim sistemi
Windows 10

Carpolinex

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim RTX ekran kartım var. O yüzden RTX Minecraft denemek istiyorum. Denemek için Microsoft Store'den satın almak gerekiyormuş. Ben alacağım fakat arkadaşlarım da benimle oynayacak. Onların da Microsoft Store'den satın mı alması gerekir? Yoksa önceden indirdiği sürümden benimle oynayabilir mi?

Onlarda Microsoft Store'den satın almak zorunda. Tabii RTX oynayacaklar ise.

Java ile beraber oynayamazsın. Windows 10 editon veya mobil telefon, tablette minecraft sahibi olan arkadaşlarınla oynayabilirsin.

Işın izlemeyi kullanmak için oyunu betaya almanız lazım eğer arkadaşlarınızda beta alırsa öyle girebilirsiniz. Bedrock Edition sadece diğer Bedrock Edition kullanıcılarıyla oynayabilir.

Hocam Minecraft Premium satın alınca Windows 10 Edition Key'i geliyor diye biliyorum arkadaşlarınızın Minecraft Premium'u var ise mojangın sitesinde var diye biliyorum

(Yanlış biliyor isem üzgün ile beni uyarırsanız mutlu olurum yanlış biliyorsam öğrenmiş olurum )

Artı -1 Eksi
Artık gelmiyor. Eğer hesap 2 seneden eski ise Mojang hesaplarında key olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…