aliiqiisiw Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 181 9 Ağustos 2023 #11 443820 dedi: GitHub - kkkgo/LTSC-Add-MicrosoftStore: Add Windows Store for LTSC Add Windows Store for LTSC. Contribute to kkkgo/LTSC-Add-MicrosoftStore development by creating an account on GitHub. github.com Bunu deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bununla yükledim zaten fakat uygulamalara tıklanmıyor
443820 dedi: GitHub - kkkgo/LTSC-Add-MicrosoftStore: Add Windows Store for LTSC Add Windows Store for LTSC. Contribute to kkkgo/LTSC-Add-MicrosoftStore development by creating an account on GitHub. github.com Bunu deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bununla yükledim zaten fakat uygulamalara tıklanmıyor
5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 9 Ağustos 2023 #12 @aliiqiisiw hocam attığım linke bakın isterseniz videolu anlatum.
aliiqiisiw Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 181 9 Ağustos 2023 #13 533388 dedi: @aliiqiisiw hocam attığım linke bakın isterseniz videolu anlatum. Genişletmek için tıkla... olmadı oda Yüklendi fakat uygulamay tıklayınca böyleoluyor. @sukuterkopke Dosya Ekleri 1691600828660.png 166,8 KB · Görüntüleme: 37 Son düzenleme: 9 Ağustos 2023
533388 dedi: @aliiqiisiw hocam attığım linke bakın isterseniz videolu anlatum. Genişletmek için tıkla... olmadı oda Yüklendi fakat uygulamay tıklayınca böyleoluyor. @sukuterkopke
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Ağustos 2023 #14 aliiqiisiw dedi: olmadı oda Yüklendi fakat uygulamay tıklayınca böyleoluyor. @sukuterkopke Genişletmek için tıkla... winver programına girer misiniz siz?
aliiqiisiw dedi: olmadı oda Yüklendi fakat uygulamay tıklayınca böyleoluyor. @sukuterkopke Genişletmek için tıkla... winver programına girer misiniz siz?
aliiqiisiw Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 181 9 Ağustos 2023 #15 sukuterkopke dedi: winver programına girer misiniz siz? Genişletmek için tıkla... ss atım oraya sukuterkopke dedi: winver programına girer misiniz siz? Genişletmek için tıkla... @ @sukuterkopke
sukuterkopke dedi: winver programına girer misiniz siz? Genişletmek için tıkla... ss atım oraya sukuterkopke dedi: winver programına girer misiniz siz? Genişletmek için tıkla... @ @sukuterkopke
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #16 Windows + S yani arama çubuğuna gelip oraya "wsreset" yazın ve o programı çalıştırın. @aliiqiisiw
aliiqiisiw Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 181 9 Ağustos 2023 #17 Sythexz dedi: Windows + S yani arama çubuğuna gelip oraya "wsreset" yazın ve o programı çalıştırın. @aliiqiisiw Genişletmek için tıkla... sonuç blunamadı diyor
Sythexz dedi: Windows + S yani arama çubuğuna gelip oraya "wsreset" yazın ve o programı çalıştırın. @aliiqiisiw Genişletmek için tıkla... sonuç blunamadı diyor
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #18 aliiqiisiw dedi: sonuç blunamadı diyor Genişletmek için tıkla... Böyle birşey yokmu yani? Windows 10 Pro sürümünde olması lazım normalde. Tek çare Microsoft Store'yi yeniden yüklemek diye düşünüyorum.
aliiqiisiw dedi: sonuç blunamadı diyor Genişletmek için tıkla... Böyle birşey yokmu yani? Windows 10 Pro sürümünde olması lazım normalde. Tek çare Microsoft Store'yi yeniden yüklemek diye düşünüyorum.
aliiqiisiw Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 181 9 Ağustos 2023 #19 Sythexz dedi: Eki Görüntüle 1896352 Böyle birşey yokmu yani? Windows 10 Pro sürümünde olması lazım normalde. Tek çare Microsoft Store'yi yeniden yüklemek diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... w 10 pro lite
Sythexz dedi: Eki Görüntüle 1896352 Böyle birşey yokmu yani? Windows 10 Pro sürümünde olması lazım normalde. Tek çare Microsoft Store'yi yeniden yüklemek diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... w 10 pro lite
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #20 aliiqiisiw dedi: w 10 pro lite Genişletmek için tıkla... Lite sürümü hakkında bilgim yok ama Powershell'i yönetici olarak çalıştırıp sırasıyla şu komutları yazın: Kod:Panoya kopyala Get-AppxPackage -alluser *WindowsStore* | Remove-Appxpackage Kod:Panoya kopyala Get-AppxPackage -AllUsers Microsoft.WindowsStore* | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
aliiqiisiw dedi: w 10 pro lite Genişletmek için tıkla... Lite sürümü hakkında bilgim yok ama Powershell'i yönetici olarak çalıştırıp sırasıyla şu komutları yazın: Kod:Panoya kopyala Get-AppxPackage -alluser *WindowsStore* | Remove-Appxpackage Kod:Panoya kopyala Get-AppxPackage -AllUsers Microsoft.WindowsStore* | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}