mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.543 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2020 #1 Selamlar, Microsoft Store'dan önerebileceğiniz oyun var mıdır? Ücretsiz oyunlar olmalı. Şimdiden teşekkürler. Asphalt 8 veya 9 oynadım beğenmedim, pek zevk vermedi. Önermeyin diye belirteyim dedim. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2020
Selamlar, Microsoft Store'dan önerebileceğiniz oyun var mıdır? Ücretsiz oyunlar olmalı. Şimdiden teşekkürler. Asphalt 8 veya 9 oynadım beğenmedim, pek zevk vermedi. Önermeyin diye belirteyim dedim.
DJHomeTR Centipat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 32 9 Haziran 2020 #2 mertpivvo dedi: Selamlar, Microsoft Store'dan önerebileceğiniz oyun var mıdır? Ücretsiz oyunlar olmalı. Şimdiden teşekkürler. Asphalt 8 veya 9 oynadım beğenmedim, pek zevk vermedi. Önermeyin diye belirteyim dedim. Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa Microsoft Store'daki ücretsiz oyunlar pek iyi değil. Ama Roblox'u bir deneyebilirsin.
mertpivvo dedi: Selamlar, Microsoft Store'dan önerebileceğiniz oyun var mıdır? Ücretsiz oyunlar olmalı. Şimdiden teşekkürler. Asphalt 8 veya 9 oynadım beğenmedim, pek zevk vermedi. Önermeyin diye belirteyim dedim. Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa Microsoft Store'daki ücretsiz oyunlar pek iyi değil. Ama Roblox'u bir deneyebilirsin.
W WD40 Ziyaretçi 9 Haziran 2020 #3 Forza Horizon 4 ve The Witcher 3'ü söylemek için gelmiştim Microsoft'un ücretsiz oyunlarını hiç beğenmiyorum. Xbox Gamepass ile ilk ay 5TL,sonraki aylarda 15TL'ye onlarca oyuna sahip olabilirsiniz.
Forza Horizon 4 ve The Witcher 3'ü söylemek için gelmiştim Microsoft'un ücretsiz oyunlarını hiç beğenmiyorum. Xbox Gamepass ile ilk ay 5TL,sonraki aylarda 15TL'ye onlarca oyuna sahip olabilirsiniz.
S sekerr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 3.521 Çözümler 5 9 Haziran 2020 #4 State of Decay 2 ve Gears Of War 4 ve Forza Motorsport 6 Apex. Forza ücretsizdir.