Microsoft Store PC kapanıp açıldıktan sonra indirme işlemine devam eder mi?

NexonX

Hectopat
Merhaba, ben şu anda MicrosoftStore üzerinden Forza Horizon 4 gibi yüksek boyutta bir oyun indiriyorum, bu indirmeyi durdurup, bilgisayarı kapatırsam, yeniden bilgisayarı açtığım zaman indirmeye devam ettirdiğimde kaldığım yerden devam edebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben forzayı indirirken store çalışmayı durdu ve pc mavi ekran hatası verdi . Daha sonra tekrar açıldığında storedan baştan yüklememi istiyor ve yeterli alan yok hatası alıyorum. 87 gb lık oyunun 70 gb kadarı inmişti. Şimdi o inen dosyalara ulaşamıyorum kaldıramıyorum oyunu da kaldığı yerden devam ettiremiyorum ne yapıcam yardımcı olucak yok mu ?

Ben Forza'yı indirirken Store çalışmayı durdu ve PC mavi ekran hatası verdi. Daha sonra tekrar açıldığında Store'dan baştan yüklememi istiyor ve yeterli alan yok hatası alıyorum. 87 GB'lık oyunun 70 GB kadarı inmişti. Şimdi o inen dosyalara ulaşamıyorum kaldıramıyorum oyunu da kaldığı yerden devam ettiremiyorum ne yapacağım yardımcı olacak yok mu?

Steam da FH4'ü ilk sildiğimde ben de yer kaplıyordu sonra Steam'i silip yükledim olmuştu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı