ÖylesineBiri01 Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 576 Çözümler 4 11 Mayıs 2023 #1 Merhaba. Ben Roblox'su Microsoft Store'den oynamak istiyorum ama indirdiğimde ve açmaya çalıştığımda açılıp tekrar kapanıyor. Ne yapabilirim? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-05-10 211700.png 12,3 KB · Görüntüleme: 128
Merhaba. Ben Roblox'su Microsoft Store'den oynamak istiyorum ama indirdiğimde ve açmaya çalıştığımda açılıp tekrar kapanıyor. Ne yapabilirim?
KS KS ÖylesineBiri01 Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 576 Çözümler 4 13 Mayıs 2023 #11 Janurap dedi: @ÖylesineBiri01 format attım düzeldi. Genişletmek için tıkla... bende format attım ama düzelmedi Janurap dedi: @ÖylesineBiri01 format attım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Hocam format derken nasıl format attınız ben 4 kere format attım hala düzelmedi format attıktan sonra hangi uygulamaları kurdunuz. Son düzenleme: 9 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
Janurap dedi: @ÖylesineBiri01 format attım düzeldi. Genişletmek için tıkla... bende format attım ama düzelmedi Janurap dedi: @ÖylesineBiri01 format attım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Hocam format derken nasıl format attınız ben 4 kere format attım hala düzelmedi format attıktan sonra hangi uygulamaları kurdunuz.
BloodRappR Picopat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #12 ÖylesineBiri01 dedi: peki dostum teşekkürler yapacak birşey yok Genişletmek için tıkla... Yeni kullanıcı ekleyin o kullanıcıdan bilgisiyarınıza giriş yapın ve robloxu indirin sorun çözülecektir format dahil düzelmediyse bunla kesin çözülme ihtimali yüksek. Artı 0 Eksi
ÖylesineBiri01 dedi: peki dostum teşekkürler yapacak birşey yok Genişletmek için tıkla... Yeni kullanıcı ekleyin o kullanıcıdan bilgisiyarınıza giriş yapın ve robloxu indirin sorun çözülecektir format dahil düzelmediyse bunla kesin çözülme ihtimali yüksek.