leeEVERETT Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.715 Makaleler 1 Çözümler 20 1 Kasım 2022 #1 Microsoft Store'a giremiyorum. Tekrar deneyin diyor ama düzelmedi. 4-5 gündür böyle ve bir sürü yöntem denedim olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2022
Microsoft Store'a giremiyorum. Tekrar deneyin diyor ama düzelmedi. 4-5 gündür böyle ve bir sürü yöntem denedim olmadı.
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 1 Kasım 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et wsreset.exe yapabilirsiniz veya eğer hizmetler kapalıysa microsoft store hizmetlerini yeniden açın. Veya ilk olarak onarın sonra da sıfırlayın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et wsreset.exe yapabilirsiniz veya eğer hizmetler kapalıysa microsoft store hizmetlerini yeniden açın. Veya ilk olarak onarın sonra da sıfırlayın.
leeEVERETT Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.715 Makaleler 1 Çözümler 20 1 Kasım 2022 #3 RufatM dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et wsreset.exe yapabilirsiniz veya eğer hizmetler kapalıysa microsoft store hizmetlerini yeniden açın. Veya ilk olarak onarın sonra da sıfırlayın. Genişletmek için tıkla... Hocam videoya bakacağım yazdıklarınızı yapmıştım düzelmemişti.
RufatM dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et wsreset.exe yapabilirsiniz veya eğer hizmetler kapalıysa microsoft store hizmetlerini yeniden açın. Veya ilk olarak onarın sonra da sıfırlayın. Genişletmek için tıkla... Hocam videoya bakacağım yazdıklarınızı yapmıştım düzelmemişti.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #4 Tekrar denemeyi denedin mi?
leeEVERETT Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.715 Makaleler 1 Çözümler 20 9 Kasım 2022 #5 Kullanıcı311 dedi: Tekrar denemeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet. RufatM dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et wsreset.exe yapabilirsiniz veya eğer hizmetler kapalıysa microsoft store hizmetlerini yeniden açın. Veya ilk olarak onarın sonra da sıfırlayın. Genişletmek için tıkla... Hocam olmuyor açılmıyor.
Kullanıcı311 dedi: Tekrar denemeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet. RufatM dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et wsreset.exe yapabilirsiniz veya eğer hizmetler kapalıysa microsoft store hizmetlerini yeniden açın. Veya ilk olarak onarın sonra da sıfırlayın. Genişletmek için tıkla... Hocam olmuyor açılmıyor.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.220 Makaleler 60 Çözümler 808 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #6 İlk olarak Windows update güncellemelerini denetler misiniz?
leeEVERETT Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.715 Makaleler 1 Çözümler 20 9 Kasım 2022 #7 claus dedi: İlk olarak Windows update güncellemelerini denetler misiniz? Genişletmek için tıkla... Güncel.
claus dedi: İlk olarak Windows update güncellemelerini denetler misiniz? Genişletmek için tıkla... Güncel.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.220 Makaleler 60 Çözümler 808 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #8 Uygulamar >Microsoft Store>gelişmiş seçenekler>onar yapıp dener misin?
leeEVERETT Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.715 Makaleler 1 Çözümler 20 9 Kasım 2022 #9 claus dedi: Uygulamar >Microsoft Store>gelişmiş seçenekler>onar yapıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Yaptım sıfırladım da.
claus dedi: Uygulamar >Microsoft Store>gelişmiş seçenekler>onar yapıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Yaptım sıfırladım da.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.220 Makaleler 60 Çözümler 808 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #10 Komut sistemini yönetici olarak çalıştırıp şu kodu deneyin sfc /scannow Sonrasında sitemi yeniden başlatın, sorun devam ederse test amaçlı yeni bir kullanıcı açıp dener misniz?
Komut sistemini yönetici olarak çalıştırıp şu kodu deneyin sfc /scannow Sonrasında sitemi yeniden başlatın, sorun devam ederse test amaçlı yeni bir kullanıcı açıp dener misniz?