A Adurta Centipat Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 178 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #1 Microsoft Store üzerinden Farming Simulator 25 aldım. Ama dosyalara erişemediğim için mod kuramıyorum. Var mıdır acaba çözümü?
Microsoft Store üzerinden Farming Simulator 25 aldım. Ama dosyalara erişemediğim için mod kuramıyorum. Var mıdır acaba çözümü?
kullanck Femtopat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodan yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodan yapabilirsiniz.
by67 Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 901 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 29 Kasım 2024 #3 "C:\Users\"Username"\AppData\Local\Packages\GIANTSSoftware.FarmingSimulator25PC_fa8jxm5fj0esw\LocalCache\Local\mods\ Artı 0 Eksi
"C:\Users\"Username"\AppData\Local\Packages\GIANTSSoftware.FarmingSimulator25PC_fa8jxm5fj0esw\LocalCache\Local\mods\