Microsoft Store üzerinden indirilen uygulamalar Denetim Masası'nda görünmüyor

Disney plus yeni güncelleme ile pwa sürümüne geçti yani tarayıcı ile çalışıyor, önceden native iken sonradan böyle bir karar almalarından kaynaklanıyor.

Mağaza uygulamaları da zaten denetim masasında gözükmez, hepimizde böyledir.

Disney'i aradığımda tarayıcı ile çalışmadığını ve ilk defa böyle bir sorunla karşılaştığını söyledi oradaki yetkili.

Disney'i aradığımda tarayıcı ile çalışmadığını ve ilk defa böyle bir sorunla karşılaştığını söyledi oradaki yetkili.

Cidden onların bildikleri bir şey yok, bu da kanıtı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zaten tarayıcı ile çalışıyor denemez, pwa tabanlı. Bu arada bence de kötü oldu.

Cidden berbat oldu az evvel bir güncelleme geldi düzelttiler sandım sevindim maalesef aynı ayrıca izlemeye devam et kısmında en son izlediğim bölümü gösteriyor hala saçmaladılar.

Merhaba. Ben anladım arkadaşı. Ben de Netflix'te yaşıyorum aynı sorunu. Netflix'i PC'ye indirdiğim uygulamadan açınca arka planda 10 tane Edge açılıyor. Sanki tarayıcıda izliyormuşum gibi. O yüzden laptop çok ısınıyor ve fan gürültüsü inanılmaz ve sesten izleyemiyorum. Edge'leri kapattığım zaman Netflix kapanıyor. Önceden bende de böyle bir şey yoktu.

Şimdi Prime videoda da sorun yaşıyorum. Windows 10 son sürüm güncel olduğu halde açılış sayfasında "Prime Windows sürümünüzle uyumlu değil lütfen güncelleyin" yazısı çıkıyor. Oysa Store sayfasında uygulama cihazınızda çalışır yazıyor. Her gün uygulamayı kaldırıp yeniden kurup giriş yapıyorum ancak öyle izleyebiliyorum. Ama ertesi gün yine aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…