Microsoft Store üzerinden satın alınan Windows 11'in lisans anahtarını öğrenme

Makaleler
2
Merhaba.

Microsoft Store uzerinden satin aldigim Windows 11 Pro'nun lisans anahtari mail uzerinden bana gonderilmisti aylar once. Kullandim fakat bir yere kaydetmedim sanirim. Sipariş gecmisinden baktigimda ise lisans anahtarini gorebilecegim bir yer yok. Bunu nasıl ogrenebilirim? Maili cop kutusundan da temizledigim icin hiçbir sekilde erisimim yok.

Son düzenleme:

Aktif ettin mi keyi?

Zaten Store üzerinden alınan lisans hesaba kayıt edilir. Eğer Home kurarsanız atıyorum, store kısmında Pro yükseltmesinde "Zaten Pro'ya sahipsiniz" olarak gözükür.

Şu uygulamayı dener misin?

Zaten Store üzerinden alınan lisans hesaba kayıt edilir. Eğer Home kurarsanız atıyorum, store kısmında Pro yükseltmesinde "Zaten Pro'ya sahipsiniz" olarak gözükür.
Pro kurdum, key mail ile gonderildi elle girdim. Ben su anda bana gonderilen o Key'i bulmaya calisiyorum. BIOS'dan dolayi lisans anahtarim uctu. Bi' lisans anahtari girdim fakat satin aldigim anahtar mi baska anahtar mi onu bilmiyorum.

Ne gerek var? Bu şekilde bulabilir: Windows ürün anahtarınızı bulma - Microsoft Desteği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…