Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 4 Mayıs 2021 #1 Ne yaptıysam böyle. Sorunu nasıl çözerim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2021
Turkish Kebab Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.476 Makaleler 6 Çözümler 14 4 Mayıs 2021 #2 Tarih ve saati önceki bir zamana alıp dener misiniz?
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 4 Mayıs 2021 #3 Turkish Kebab dedi: Tarih ve saati önceki bir zamana alıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı.
Turkish Kebab dedi: Tarih ve saati önceki bir zamana alıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı.
eax Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.243 Makaleler 4 Çözümler 19 4 Mayıs 2021 #4 ClipSVC hizmeti durmuş olabilir görev yöneticisinden bir kontrol edin bir arkadaşımda işe yaramıştı bu.
ClipSVC hizmeti durmuş olabilir görev yöneticisinden bir kontrol edin bir arkadaşımda işe yaramıştı bu.
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 4 Mayıs 2021 #5 eax dedi: ClipSVC hizmeti durmuş olabilir görev yöneticisinden bir kontrol edin bir arkadaşımda işe yaramıştı bu. Genişletmek için tıkla... Hocam direkt yok bende.
eax dedi: ClipSVC hizmeti durmuş olabilir görev yöneticisinden bir kontrol edin bir arkadaşımda işe yaramıştı bu. Genişletmek için tıkla... Hocam direkt yok bende.
eax Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.243 Makaleler 4 Çözümler 19 4 Mayıs 2021 #6 Xcylde dedi: Hocam direkt yok bende. Genişletmek için tıkla... Bu hizmet olmadan çalışmaz Microsoft Store CMD yi yönetici olarak çalıştırın Kod:Panoya kopyala net start ClipSVC yazıp çalıştırın. Eğer hata verirse konudaki linke gidip indirin ve çalıştırın daha sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın ve tekrar deneyin Clipsvc kapandı ve geri açılamıyor Arkadaşım Minecraft'ı beleş kullanmak için clipsvc durdurdu, bende aynısını yaptım çalıstığını görünce şimdi Microsoft Store'dan hiçbir şey inderemiyorum, lisans almıyor. www.technopat.net
Xcylde dedi: Hocam direkt yok bende. Genişletmek için tıkla... Bu hizmet olmadan çalışmaz Microsoft Store CMD yi yönetici olarak çalıştırın Kod:Panoya kopyala net start ClipSVC yazıp çalıştırın. Eğer hata verirse konudaki linke gidip indirin ve çalıştırın daha sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın ve tekrar deneyin Clipsvc kapandı ve geri açılamıyor Arkadaşım Minecraft'ı beleş kullanmak için clipsvc durdurdu, bende aynısını yaptım çalıstığını görünce şimdi Microsoft Store'dan hiçbir şey inderemiyorum, lisans almıyor. www.technopat.net