İyi günler. Microsoft Store'den uygulama indiremiyorum. İndirme başlatılıyor yazısında takılı kalıyor ve indirmiyor. Microsoft Store desteğine de baktım fakat yaptığım hiçbir şey işe yaramadı. Ne yapmalıyım?
Microsoft Store uygulamasına tıklayın ''Gelişmiş seçenekler'' açın.
Sonrasında sıfırlama seçeneğini tıklayın. Uygulama yeniden yüklenecektir.
Dipnot: Yüklemeye çalıştığınız uygulamanın bağlantısını da paylaşın. Bir kontrol edelim. Eğer bizde de inmiyorsa yazılımın barındığı sunucudan kaynaklı sorun olabilir.
Lisans konusunda şu şekilde bir bilgi verebilirim. Eğer windows lisanslı değil ise , korsan kullanıyorsanız. Marketinden indirme yapmanızı engelleyebilir.
Sanırım bazen hesaplar ya da Microsoft sunucularında sorun oluyor. Ben bu yüzden 2 kere üst üste sıfırdan kurdum sistemi düzelmedi. Sonra kendiliğinden düzeldi. O sürede tarayıcıdan uygulamayı bulup mağazaya yönlendirerek indirebiliyordum.
Sanırım bazen hesaplar ya da Microsoft sunucularında sorun oluyor. Ben bu yüzden 2 kere üst üste sıfırdan kurdum sistemi düzelmedi. Sonra kendiliğinden düzeldi. O sürede tarayıcıdan uygulamayı bulup mağazaya yönlendirerek indirebiliyordum.