pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2022 #1 Microsoft Store'dan az önce üye olduğum için Disney+ yüklemek istedim bilgisayara. Fakat yükleyemiyorum. En az yarım saattir "Bekliyor" yazıyor. Mağaza önbelleğini temizledim ama işe yaramadı. Ne yapabilirim?
Microsoft Store'dan az önce üye olduğum için Disney+ yüklemek istedim bilgisayara. Fakat yükleyemiyorum. En az yarım saattir "Bekliyor" yazıyor. Mağaza önbelleğini temizledim ama işe yaramadı. Ne yapabilirim?
Tyrus Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.623 Çözümler 8 25 Kasım 2022 #2 Redirecting answers.microsoft.com “Öncelikle mağazanın önbelleğini sıfırlayalım. Windows+R tuşuna basıp wsreset.exe yazalım. Bu önbelleği sıfırlayacaktır. İşe yaramaz ise; powershell -ExecutionPolicy Unrestricted Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $Env:SystemRoot\WinStore\AppxManifest.XML komutunu Powershell'i yönetici olarak yazın. Bu yöntem de işe yaramaz ise internet bağlantınız ile ilgili sıkıntı olabilir. Var olan DNS, VPN yada proxy var ise kaldırmanızı öneririm” Microsoft moderatörleri böyle demiş
Redirecting answers.microsoft.com “Öncelikle mağazanın önbelleğini sıfırlayalım. Windows+R tuşuna basıp wsreset.exe yazalım. Bu önbelleği sıfırlayacaktır. İşe yaramaz ise; powershell -ExecutionPolicy Unrestricted Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $Env:SystemRoot\WinStore\AppxManifest.XML komutunu Powershell'i yönetici olarak yazın. Bu yöntem de işe yaramaz ise internet bağlantınız ile ilgili sıkıntı olabilir. Var olan DNS, VPN yada proxy var ise kaldırmanızı öneririm” Microsoft moderatörleri böyle demiş