Sorun olmaz. Al tuşuna basmak indirmek demek değil. Microsoft store'dan indirilen bir şey virüslü olamaz. Çünkü Microsoft'un resmi mağazası, siz düşünün koskoca Microsoft virüslü bir şey ekler mi mağazasına?Al tuşuna bastım ya dalgınlık.
İndirdiniz mi? İndirdiyseniz bile hem silmişsinizdir ve ya iptal etmişsinizdir. Eğer böyleyse sorun olmaz virüslü de olamaz zaten.Arkadaşlar merhaba. Store'da dolaşırken yanlışlıkla ana sayfadan bir uygulamaya tıkladım da virüslü yazılım mı değil mi bilmiyorum. Emin olamadım.
İndirdiniz mi? İndirdiyseniz bile hem silmişsinizdir veya iptal etmişsinizdir. Eğer böyleyse sorun olmaz virüslü de olamaz zaten.
Eğer sadece tıkladıysanız sorun olmaz. Tıklamadan ne olacak hocam![]()
Al tuşuna bastım ya dalgınlık.
Sorun olmaz. Al tuşuna basmak indirmek demek değil. Microsoft store'dan indirilen bir şey virüslü olamaz. Çünkü Microsoft'un resmi mağazası, siz düşünün koskoca Microsoft virüslü bir şey ekler mi mağazasına?Al tuşuna bastım ya dalgınlık.
Sadece tıkladıysanız bir şey olmaz, indirseniz bile bir şey olacağını sanmam Microsoft Store'dan indiriyorsunuz çünkü.
Bir şey olmaz.
Sorun olmaz. Al tuşuna basmak indirmek demek değil. Microsoft Store'den indirilen bir şey virüslü olamaz.
Endişelenmenize gerek yok. Dediğim gibi.Bana da öyle geldi koskoca Microsoft sonuçta ya.
Microsoft sitesine baktım orada da öyle diyorlar da emin olamadım kimse kendi şirketinin kötü anılmasını istemez sonuçta![]()
Hocam Windows denilen işletim sisteminin sahibi zaten Microsoft ve sizin söylediğinize benzer olarak "hiç kimse kendi şirketinin kötülüğünü istemez" o yüzden kendi uygulamalarıyla Windows işletim sistemlerine virüs bulaştırmazlarBana da öyle geldi koskoca Microsoft sonuçta ya.
Microsoft sitesine baktım orada da öyle diyorlar da emin olamadım kimse kendi şirketinin kötü anılmasını istemez sonuçta![]()
Hocam Windows denilen işletim sisteminin sahibi zaten Microsoft ve sizin söylediğinize benzer olarak "hiç kimse kendi şirketinin kötülüğünü istemez" o yüzden kendi uygulamalarıyla Windows işletim sistemlerine virüs bulaştırmazlar.
Microsoft Store geniş bir mağaza da hani anasayfa da olan uygulamaların bizzat Microsoft tarafından önerilmesi lazım ki o uygulamalarında güvenliği extra olarak kontrol edilir bence. Yoksa yine çoğu dijital mağaza da derinlere daldığınızda virüs bulaşma ihtimali vardır. Mesela Google Play. Ama anasayfa uygulamalarından bulaşacağından pek zannetmiyorumBirkaç makale okudum da virüs bulaşan olmuş o yuzden endislendım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.