Microsoft Store uygulaması hiçbir yerde yok

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar Microsoft Store uygulamasını nasıl yaptımsa zamanında tamamen yok etmişim ve şimdi hiçbir şekilde aktif edemiyorum. Ayarlar/Uygulamalar kısmında hiçbir Store uygulaması yok. Regedit defterinde bile Store uygulamasının kaydı yok. İnternetteki neredeyse bütün çözümleri denedim ama yine olmadı.
CMD'de sfc/scannow ve benzeri kodları denedim, olmadı.
PowerShell yönetici olarak çalıştırıp "GET-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage..." kodunu ve benzerlerini denedim, yine olmadı. Bunu yazdığımda "GET-AppxPackage: Devre dışı olduğundan..." vs. Diye kırmızı bir hata verdi, yine olmadı.
ReimageRepair uygulamasını indirip denedim, onarmadı.
Yani anlayacağınız denemediğim yol kalmadı ama yok yok yok. Microsoft Store uygulamasını ne yükleyebiliyorum, ne aktif edebiliyorum. Sırf bunun için format atmaya da uğraşasım yok. Başına böyle bir şey gelen biri yardımcı olabilir mi acaba?

http://www.mediafire.com/file/77y52426o77d9w9/store_without_xbox.zip/file

store_without_xbox -> StoreRunMe.cmd dosyasını yönetici olarak çalıştırarak kurmayı deneyin.

Kaynak: (Arşivlendi) Windows 10 LTSB & LTSC sürümü » Sayfa 1 - 26
Denedim ama yine olmadı. Yine "Get-AppxPackage : Devre dışı olduğundan veya ilişkili etkin aygıt olmadığından hizmet başlatılamadı" hatası geçti bazı yerlerde. Sıfırlama işlemi işime yarar mı acaba?

Sıfırlama veya temiz kurulum sonrası Microsoft Store elbette geri gelecektir ki en sağlıklı yöntem budur.
Peki "dosyalarımı koru" diyerek sıfırlama yaptığım taktirde, herhangi bir verim, dosyam, ayarım değişir mi? Temiz kurulum gibi olmasını istemiyorum çünkü pc'nin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı