Pakhomusky Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #1 Paint, fotoğraflar, Omen Gaming Hub ve Microsoft Store'un kendisi çalışmıyor. Arama kutusuna yazıp tıkladığımda hiçbir şey olmuyor arama kutusunu kapatmıyor bile şu şekilde kalıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2024
Paint, fotoğraflar, Omen Gaming Hub ve Microsoft Store'un kendisi çalışmıyor. Arama kutusuna yazıp tıkladığımda hiçbir şey olmuyor arama kutusunu kapatmıyor bile şu şekilde kalıyor.
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.740 Makaleler 4 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #2 Bazen sorunları cmd' yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow yazınca çözebiliyorsunuz. Deneyin sonra da yeniden başlatın. Bie de bunu deneyin: Microsoft Store açılmıyor - Microsoft Desteği Windows 10'da Microsoft Store açılmıyorsa bu sorun giderme adımlarını deneyin. support.microsoft.com
Bazen sorunları cmd' yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow yazınca çözebiliyorsunuz. Deneyin sonra da yeniden başlatın. Bie de bunu deneyin: Microsoft Store açılmıyor - Microsoft Desteği Windows 10'da Microsoft Store açılmıyorsa bu sorun giderme adımlarını deneyin. support.microsoft.com
Pakhomusky Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #3 tereyagburak dedi: Bazen sorunları CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow yazınca çözebiliyorsunuz. Deneyin sonra da yeniden başlatın. Bie de bunu deneyin: Microsoft Store açılmıyor - Microsoft Desteği Windows 10'da Microsoft Store açılmıyorsa bu sorun giderme adımlarını deneyin. support.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Sağ olun ikisini de denedim fakat sorun çözülmedi.
tereyagburak dedi: Bazen sorunları CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow yazınca çözebiliyorsunuz. Deneyin sonra da yeniden başlatın. Bie de bunu deneyin: Microsoft Store açılmıyor - Microsoft Desteği Windows 10'da Microsoft Store açılmıyorsa bu sorun giderme adımlarını deneyin. support.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Sağ olun ikisini de denedim fakat sorun çözülmedi.
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.740 Makaleler 4 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #4 Pakhomusky dedi: Sağ olun ikisini de denedim fakat sorun çözülmedi. Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda Minecraft Crack gibi bir şey yaptınız mı?
Pakhomusky dedi: Sağ olun ikisini de denedim fakat sorun çözülmedi. Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda Minecraft Crack gibi bir şey yaptınız mı?