Microsoft Store ve Xbox sorunsuz çalışan Custom ISO önerisi

siento

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba, başlıkta da gördüğünüz gibi Microsoft Store ve Xbox sorunsuz kullanılabilen bir Custom ISO arıyorum. Windows 11 pek sevmiyorum, bildiğiniz Windows 10 varsa önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba, başlıkta da gördüğünüz gibi Microsoft Store ve Xbox sorunsuz kullanılabilen bir Custom ISO arıyorum. Windows 11 pek sevmiyorum, bildiğiniz Windows 10 varsa önerilerinizi bekliyorum.

Kendi ISO'nu yap,
İhtiyacına gore ozelleştirip kullanmak en guvenilir ve iyisidir.

Kendi ISO'nu yap,
Hocam daha önce çok uğraştım fakat ne zaman yapsam illaki bir şeyler eksik oluyor. Bu yüzden uğraşmayı bıraktım.
ISO değil fakat yine de ReviOS.
Kendi ISO'nu yap,
ReviOS'un Windows 10'u var mı? Güncelleme almaya devam ediyor mu? Bir de ReviOS nasıl kuruluyor hocam playbook şeklinde mi yoksa direkt USB'ye atıp temiz format şeklinde mi?

Hocam daha önce çok uğraştım fakat ne zaman yapsam illaki bir şeyler eksik oluyor. Bu yüzden uğraşmayı bıraktım.

ReviOS'un Windows 10'u var mı? Güncelleme almaya devam ediyor mu? Bir de ReviOS nasıl kuruluyor hocam playbook şeklinde mi yoksa direkt USB'ye atıp temiz format şeklinde mi?

Burada bilmeyen ve yeni baslayanlar için rehber yapmış ve adım, adım anlatmıştım.
Konuda Xbox kaldırıyorum, kendine gore duzenleyebilir, kendi ISO'nu olusturabilirsin.
O kadar da zor degil.
İşim olmadıgı ve kullanmadıgım ozellik oldugu için kaldırıyorum.
Magaza uzeri Xbox indirilebilir zannedersem, ya da ISO modlarken silinmeyebilir vs.
D arsivi:

Modding 1-UUP Dump ile Edge ve Gereksiz Bileşenleri Silerek ISO Oluşturma​

Burada bilmeyen ve yeni baslayanlar için rehber yapmış ve adım, adım anlatmıştım.
Konuda Xbox kaldırıyorum, kendine gore duzenleyebilir, kendi ISO'nu olusturabilirsin.
O kadar da zor degil.
İşim olmadıgı ve kullanmadıgım ozellik oldugu için kaldırıyorum.
Magaza uzeri Xbox indirilebilir zannedersem, ya da ISO modlarken silinmeyebilir vs.
D arsivi:

Modding 1-UUP Dump ile Edge ve Gereksiz Bileşenleri Silerek ISO Oluşturma​

Tavsiyeniz için sağolun hocam, tekrar kendi ISO'mu yapıcak olursam önerinizi dikkate alırım.

ISO değil fakat yine de ReviOS.
Hocam öneriniz üzerine ReviOS indirdim, fakat Microsoft Store oturum açacağım zaman şu hatayı veriyor:
1750880255141.png

Sebebi nedir, biliyor musunuz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı