Microsoft Store yavaş indirme hızı

kka04

Hectopat
Daha fazla  
Microsoft Store diğer uygulamalara göre çok daha yavaş indiriyor. 10 Mb/sn ile indiriyor fakat o hızla indirmediğine eminim. Steam, Uplay gibi diğer uygulamalar da 10 Mb/sn ile indiriyor fakat onlar gayet hızlı (olması gerektiği gibi). Nasıl çözebilirim?

MB/sn ile Mpbs/sn aynı degil hocam. Microsoft store Mpbs/sn'e çevirip yapıyor. Muhtemelen 10Mpbs/sn ile indiriyor gözüküyor(Anladığım kadarıyla). 1MB/sn = 8Mpbs/sn olduğundan normalde 1.25MB/sn hız ile indiriyor

Son düzenleme:
MB/sn ile Mpbs/sn aynı degil hocam. Microsoft store Mpbs/sn'e çevirip yapıyor. Muhtemelen 10Mpbs/sn ile indiriyor gözüküyor(Anladığım kadarıyla). 1MB/sn = 8Mpbs/sn olduğundan normalde 1.25MB/sn hız ile indiriyor
Steam'de MB/s yazıyor, Microsoft Store'da MB/sn yazıyor.

Internet hızınıso
Sorunu buldum, xbox uygulamasında gerçek hızı yazıyori store da is hatalı.
İndirdiği hız " 1.2 MB/sn " bunu nasıl düzeltebilirim. (internet hızım 100 MB, normalde her yerde 10 ile indiriyorum)

Sorunu buldum, xbox uygulamasında gerçek hızı yazıyori store da is hatalı.
İndirdiği hız " 1.2 MB/sn " bunu nasıl düzeltebilirim. (internet hızım 100 MB, normalde her yerde 10 ile indiriyorum)
Evet zaten hatalı ben de maksimum 24Mpbs(3MB/sn) alıyorum ama uygulamada 6MB/sn'leri görüyor.Çözümü bulamadım sanırım yok.

Anlatıldığı gibi yapın işe yarıyor. İşlemi yaptıktan sonra indirmeyi durdurup, uygulamayı kapatıp tekrar açın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…