hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 1 Eylül 2023 #1 Merhaba, Dün Microsoft Store'dan 30MB'lık bir uygulama indirmeye başlamıştım fakat 5 saat oldu hala çeyreğini bile dolduramadı. Bu sorunun çözümünü bilen var mı? İnternetim gayet hızlı. Bugün Steam'den 26GB'lık oyun 40 dakika'da indi.
Merhaba, Dün Microsoft Store'dan 30MB'lık bir uygulama indirmeye başlamıştım fakat 5 saat oldu hala çeyreğini bile dolduramadı. Bu sorunun çözümünü bilen var mı? İnternetim gayet hızlı. Bugün Steam'den 26GB'lık oyun 40 dakika'da indi.
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.072 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #2 Steam'in Türkiye'de İzmir, İstanbul ve Ankara olmak üzere 3 tane sunucusu var. Steam tabii ki daha hızlı olacaktır. Artı 0 Eksi
Steam'in Türkiye'de İzmir, İstanbul ve Ankara olmak üzere 3 tane sunucusu var. Steam tabii ki daha hızlı olacaktır.
KS KS hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 1 Eylül 2023 #3 Kamtasya dedi: Steam'in Türkiye'de İzmir, İstanbul ve Ankara olmak üzere 3 tane sunucusu var. Steam tabii ki daha hızlı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam onu tabii ki biliyorum. Microsoft Store'dan indirirken saniyede 1kb bile indirmiyor, onu soruyorum. Artı 0 Eksi
Kamtasya dedi: Steam'in Türkiye'de İzmir, İstanbul ve Ankara olmak üzere 3 tane sunucusu var. Steam tabii ki daha hızlı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam onu tabii ki biliyorum. Microsoft Store'dan indirirken saniyede 1kb bile indirmiyor, onu soruyorum.
EVANESCENCE Centipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.798 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sabahtan akşama kadar Metal ve rock dinlemek 1 Eylül 2023 #4 Kamtasya dedi: Steam'in Türkiye'de İzmir, İstanbul ve Ankara olmak üzere 3 tane sunucusu var. Steam tabii ki daha hızlı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam adam 30 MB'lık uygulama 5 saatte inmedi diyor. @hellomister indirme önbelleğini sıfırlamayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
Kamtasya dedi: Steam'in Türkiye'de İzmir, İstanbul ve Ankara olmak üzere 3 tane sunucusu var. Steam tabii ki daha hızlı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam adam 30 MB'lık uygulama 5 saatte inmedi diyor. @hellomister indirme önbelleğini sıfırlamayı denediniz mi?
KS KS hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 1 Eylül 2023 #5 EVANESCENCE dedi: Hocam adam 30 MB'lık uygulama 5 saatte inmedi diyor. @hellomister indirme önbelleğini sıfırlamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam o komutu denedim fakat hiç bir şey olmadı. Artı 0 Eksi
EVANESCENCE dedi: Hocam adam 30 MB'lık uygulama 5 saatte inmedi diyor. @hellomister indirme önbelleğini sıfırlamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam o komutu denedim fakat hiç bir şey olmadı.
EVANESCENCE Centipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.798 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sabahtan akşama kadar Metal ve rock dinlemek 1 Eylül 2023 #6 hellomister dedi: Hocam o komutu denedim fakat hiç bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Genelde indirme önbelleğini sıfırlamak işe yarardı, çok garip... Artı 0 Eksi
hellomister dedi: Hocam o komutu denedim fakat hiç bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Genelde indirme önbelleğini sıfırlamak işe yarardı, çok garip...