E Emrekarahan Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #1 Windows Store yok bu yüzden Xbox falan hiçbir şey yapamıyorum. Geri nasıl alırım yüklerim internette çok şey baktım yaptım ama olmadı, bilen biri var mı?
Windows Store yok bu yüzden Xbox falan hiçbir şey yapamıyorum. Geri nasıl alırım yüklerim internette çok şey baktım yaptım ama olmadı, bilen biri var mı?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 26 Şubat 2024 #2 PowerShell'i yönetici olarak çalıştırıp alttaki kodu girer misiniz? Kod:Panoya kopyala Get-AppxPackage -AllUsers Microsoft.WindowsStore* | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"} Sistemde sorun yoksa Microsoft Store otomatik yüklenir.
PowerShell'i yönetici olarak çalıştırıp alttaki kodu girer misiniz? Kod:Panoya kopyala Get-AppxPackage -AllUsers Microsoft.WindowsStore* | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"} Sistemde sorun yoksa Microsoft Store otomatik yüklenir.
E Emrekarahan Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #3 300319 dedi: PowerShell'i yönetici olarak çalıştırıp alttaki kodu girer misiniz? Kod:Panoya kopyala Get-AppxPackage -AllUsers Microsoft.WindowsStore* | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"} Sistemde sorun yoksa Microsoft Store otomatik yüklenir. Genişletmek için tıkla... Yüklenmiyor.
300319 dedi: PowerShell'i yönetici olarak çalıştırıp alttaki kodu girer misiniz? Kod:Panoya kopyala Get-AppxPackage -AllUsers Microsoft.WindowsStore* | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"} Sistemde sorun yoksa Microsoft Store otomatik yüklenir. Genişletmek için tıkla... Yüklenmiyor.
Optikiyaza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.328 Makaleler 4 Çözümler 4 26 Şubat 2024 #4 internetten de mı yüklenmiyor?
E Emrekarahan Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #5 Optikiyaza dedi: İnternetten de mı yüklenmiyor? Genişletmek için tıkla... İnternette nereden yükleyeceğim?
Optikiyaza dedi: İnternetten de mı yüklenmiyor? Genişletmek için tıkla... İnternette nereden yükleyeceğim?
I imgenius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2017 Mesajlar 2.577 Makaleler 1 Çözümler 6 26 Şubat 2024 #6 Emrekarahan dedi: İnternette nereden yükleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Videodaki adımları izlerseniz çözüleceğini düşünüyorum. Video
Emrekarahan dedi: İnternette nereden yükleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Videodaki adımları izlerseniz çözüleceğini düşünüyorum. Video
umitarabaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 1.267 Çözümler 11 26 Şubat 2024 #7 Weiterleitungshinweis
E Emrekarahan Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #8 imgenius dedi: Videodaki adımları izlerseniz çözüleceğini düşünüyorum. Video Genişletmek için tıkla... olmadı umitarabaci dedi: Weiterleitungshinweis Genişletmek için tıkla... Bir önceki yanıtta arkadaş da aynı videoyu atmış ama işe yaramadı hocam.
imgenius dedi: Videodaki adımları izlerseniz çözüleceğini düşünüyorum. Video Genişletmek için tıkla... olmadı umitarabaci dedi: Weiterleitungshinweis Genişletmek için tıkla... Bir önceki yanıtta arkadaş da aynı videoyu atmış ama işe yaramadı hocam.