Microsoft Store yükle deyince donuyor

Ali Bilgin

Hectopat
Kısaca Gamepass üyeliğim var oyun indirmek istiyorum yükle diyorum uygulama donuyor reset atıyorum yükle diyorum yine donuyor.

-Windows 10 Home lisanslı Windows 20H2 son sürümde isteğe bağlı güncelleştirmeler de yapılı.
-Internetteki çözümleri denedim olmadı Microsoft Store'u sıfırladım, hata bulucusuyla tarattım yeniden başlattım falan yok olmuyor.
-Bir kez yükle dediğimde indiriliyor dedi sonsuza kadar indiriliyorda kaldı.
-Tüm sürüclerim güncel.

Dosya Ekleri

• DxDiag.txt
    122,5 KB · Görüntüleme: 231

Bende Microsoft Store'den bir şey indiremiyorum. Sanırım son gelen güncelleştirmeler ile gelen bir sorun.

Bu dün bende de böyle idi donuyordu güncelleştirmelere bakın Windows'a güncelleştirme gelmiş olabilir ben böyle çözdüm sorunu.

Hocam sırf bu uygulama yüzünden temiz kuruluma gittim. Tam anlamıyla bozuk bir uygulama oyunu yükledikten sonrada kaldırması bir dert dosyalarını silmiyor vs. önermiyorum.

Hocam sırf bu uygulama yüzünden temiz kuruluma gittim. Tam anlamıyla bozuk bir uygulama oyunu yükledikten sonrada kaldırması bir dert dosyalarını silmiyor vs. önermiyorum.
Ben tree size free adlı programla elle kaldırmıştım bazı dosyları da bozdu meğer silmesi çok kolaymış xbox uygulamasından çok rahat siliniyormuş.
Bu dün bende de böyle idi donuyordu güncelleştirmelere bakın Windows'a güncelleştirme gelmiş olabilir ben böyle çözdüm sorunu.

Daha dün akşam yaptım güncellemeleri şimdi kontrol ettim yok isteğe bağlı olanları da yaptım.

Hocam Xbox uygulamasında gözükmüyor ki Oyunlar. Ordann kaldırıyorum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…