E emrereis25 Decapat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 156 3 Temmuz 2021 #1 Sıfırlamayı denedim, ön belleği temizledim ama yine de sorun hala aynı. Nasıl çözebilirim?
Chavos Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 1.088 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #2 emrereis25 dedi: Sıfırlamayı denedim, ön belleği temizledim ama yine de sorun hala aynı. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Devre dışı bırakın sonra tekrar deneyin
emrereis25 dedi: Sıfırlamayı denedim, ön belleği temizledim ama yine de sorun hala aynı. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Devre dışı bırakın sonra tekrar deneyin
hxvy0 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 735 Çözümler 8 Yer Istanbul 3 Temmuz 2021 #3 emrereis25 dedi: Sıfırlamayı denedim, ön belleği temizledim ama yine de sorun hala aynı. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... O arada bir oluyor. Windows Update varsa yap düzelir eğer güncelleme yoksa bekleyeceksin maalesef.
emrereis25 dedi: Sıfırlamayı denedim, ön belleği temizledim ama yine de sorun hala aynı. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... O arada bir oluyor. Windows Update varsa yap düzelir eğer güncelleme yoksa bekleyeceksin maalesef.