Microsoft Store yükleme tuşu yok

bay0rdek

Decapat
Daha fazla  
Selam, Microsoft Store'dan daha önce bir oyun kur'dum fakat sonra silip bir daha kuracak iken bir baktım "al" tuşu yok nasıl düzelir bilen var mı?

Selam, Microsoft Store'dan daha önce bir oyun kur'dum fakat sonra silip bir daha kuracak iken bir baktım "al" tuşu yok nasıl düzelir bilen var mı?
Hocam görev yöneticisinden microsoft store'u kapatıp yeniden açabilir misiniz? Bir arkadaşımda da olmuştu. Şans eseri önerdim bunu. İşe yaradı. Olmaz ise çıkış yapabilirsiniz hesabınızdan.

Şaka gibi. Ben de çıkış yapıp girdim, uygulamayı sıfırladım, onarmayı denedim, cmd ile bir şeyler yapsım, scannow falan... Hiçbir şey işe yaramıyordu. İkinci kurulum aynen böyleydi. Şu an ise sadece yüklenmişler yine "yükle" olarak görünüyor.

Hocam görev yöneticisinden microsoft store'u kapatıp yeniden açabilir misiniz? Bir arkadaşımda da olmuştu. Şans eseri önerdim bunu. İşe yaradı. Olmaz ise çıkış yapabilirsiniz hesabınızdan.
Tam olarak nasıl? Store açıkken görev yöneticisindeki işlemler kısmından mı görevi sonlandırayım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı