hakanaslan789 Kilopat Katılım 16 Mart 2017 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #1 Microsoft Store'a giriyorum, oturum aç diyorum mail adresim gözüküyor, devam et diyorum parola yazma kutusuğa tıklayabiliyorum ama yazamıyorum. Çözümünü bilen var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2021
Microsoft Store'a giriyorum, oturum aç diyorum mail adresim gözüküyor, devam et diyorum parola yazma kutusuğa tıklayabiliyorum ama yazamıyorum. Çözümünü bilen var mıdır?
Furkan059 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 149 Çözümler 1 24 Haziran 2021 #2 Arama çubuğuna yazı yazabiliyor musunuz? (Aynı sorunu yaşadım.)
hakanaslan789 Kilopat Katılım 16 Mart 2017 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #3 Evet yazabiliyorum. Ama parola yazma kutucuğuna yazamıyorum
Aspreim Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #4 Merhaba dostum. Rica etsem görev yöneticisinden hizmetler bölümünden clipsvc çalışıyor mu, ona bakabilir misin?
Merhaba dostum. Rica etsem görev yöneticisinden hizmetler bölümünden clipsvc çalışıyor mu, ona bakabilir misin?
Furkan059 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 149 Çözümler 1 24 Haziran 2021 #5 hakanaslan789 dedi: Evet yazabiliyorum. Ama parola yazma kutucuğuna yazamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan pek anlamıyorum. Sadece benim yaşadığım sorunu yaşıyor olsaydınız bir çözüm yolu tarif edecektim. Başka bir çözüm söyleyemem.
hakanaslan789 dedi: Evet yazabiliyorum. Ama parola yazma kutucuğuna yazamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan pek anlamıyorum. Sadece benim yaşadığım sorunu yaşıyor olsaydınız bir çözüm yolu tarif edecektim. Başka bir çözüm söyleyemem.
Aspreim Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #6 Furkan059 dedi: Bilgisayardan pek anlamıyorum. Sadece benim yaşadığım sorunu yaşıyorsanız. Bir çözüm yolu tarif edecektim. Bir çözüm söyleyemem. Genişletmek için tıkla... Bende aynı durumu yaşadım ve düzelttim.
Furkan059 dedi: Bilgisayardan pek anlamıyorum. Sadece benim yaşadığım sorunu yaşıyorsanız. Bir çözüm yolu tarif edecektim. Bir çözüm söyleyemem. Genişletmek için tıkla... Bende aynı durumu yaşadım ve düzelttim.
hakanaslan789 Kilopat Katılım 16 Mart 2017 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #7 Aspreim dedi: Merhaba dostum. Rica etsem görev yöneticisinden hizmetler bölümünden clipsvc çalışıyor mu, ona bakabilir misin? Genişletmek için tıkla... zar zor uğraşıp regeditten bir şeyler yaptım.düzeldi.
Aspreim dedi: Merhaba dostum. Rica etsem görev yöneticisinden hizmetler bölümünden clipsvc çalışıyor mu, ona bakabilir misin? Genişletmek için tıkla... zar zor uğraşıp regeditten bir şeyler yaptım.düzeldi.
Aspreim Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #8 hakanaslan789 dedi: zar zor uğraşıp regeditten bir şeyler yaptım.düzeldi. Genişletmek için tıkla... Merhaba. eğer erken cevap verseydiniz bende size regedit dosyası atıcaktım.
hakanaslan789 dedi: zar zor uğraşıp regeditten bir şeyler yaptım.düzeldi. Genişletmek için tıkla... Merhaba. eğer erken cevap verseydiniz bende size regedit dosyası atıcaktım.