5 591529 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 5.717 Makaleler 1 Çözümler 18 13 Eylül 2023 #1 Microsoft Store'u her açmaya çalıştığımda logo resmi görünüyor ve açılmıyor. Saatlerce beklemeyi de denedim fakat sonuç aynı. Konsolu kapattım, yeniden başlattım, prizden çekip bir süre bekledim fakat düzelmedi. Ne yapabilirim?
Microsoft Store'u her açmaya çalıştığımda logo resmi görünüyor ve açılmıyor. Saatlerce beklemeyi de denedim fakat sonuç aynı. Konsolu kapattım, yeniden başlattım, prizden çekip bir süre bekledim fakat düzelmedi. Ne yapabilirim?
fatihgn7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2017 Mesajlar 1.095 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #2 Oturum kapatıp açmayı dene, ve uygulama yönetiminden kaydedilmiş verileri sıfırlamayı. Tüm güncellemeleri kontrol et.
Oturum kapatıp açmayı dene, ve uygulama yönetiminden kaydedilmiş verileri sıfırlamayı. Tüm güncellemeleri kontrol et.
5 591529 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 5.717 Makaleler 1 Çözümler 18 13 Eylül 2023 #3 fatihgn7 dedi: Oturum kapatıp açmayı dene, ve uygulama yönetiminden kaydedilmiş verileri sıfırlamayı. Tüm güncellemeleri kontrol et. Genişletmek için tıkla... Şuan dediklerinizi denedim ve sonuç aynı. Ayrıca kaydedilmiş veri yoktu.
fatihgn7 dedi: Oturum kapatıp açmayı dene, ve uygulama yönetiminden kaydedilmiş verileri sıfırlamayı. Tüm güncellemeleri kontrol et. Genişletmek için tıkla... Şuan dediklerinizi denedim ve sonuç aynı. Ayrıca kaydedilmiş veri yoktu.