Yusufinator Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #1 Ben geçenler Minecraft satın aldım Microsoft Store'den ve bunu yanlış hesapta satın aldım bu oyunu başka hesaba bir şekilde aktarmam mümkün mü? Xbox ile de olur yani herhangi bir şekilde mümkün müdür bunu öğrenmek istedim. Teşekkürler.
Ben geçenler Minecraft satın aldım Microsoft Store'den ve bunu yanlış hesapta satın aldım bu oyunu başka hesaba bir şekilde aktarmam mümkün mü? Xbox ile de olur yani herhangi bir şekilde mümkün müdür bunu öğrenmek istedim. Teşekkürler.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.102 Makaleler 2 Çözümler 1.444 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #2 Hesaptan hesaba oyunu aktaramazsınız ama Xbox Family Sharing açarsanız diğer hesabınızda da oynayabilirsiniz aynı PC üstünden. Artı 0 Eksi
Hesaptan hesaba oyunu aktaramazsınız ama Xbox Family Sharing açarsanız diğer hesabınızda da oynayabilirsiniz aynı PC üstünden.
KS KS Yusufinator Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Hesaptan hesaba oyunu aktaramazsınız ama Xbox family sharing açarsanız diğer hesabınızda da oynayabilirsiniz aynı PC üstünden. Genişletmek için tıkla... Peki Xbox family sharing denen olayı nereden nasıl açabilirim? Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Hesaptan hesaba oyunu aktaramazsınız ama Xbox family sharing açarsanız diğer hesabınızda da oynayabilirsiniz aynı PC üstünden. Genişletmek için tıkla... Peki Xbox family sharing denen olayı nereden nasıl açabilirim?