Breachstne Decapat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar Microsoft Store'ye gittim Minecraft Launcher ücretsiz gördüm, başka bir uygulama mı yoksa Minecraft mı?
Arkadaşlar Microsoft Store'ye gittim Minecraft Launcher ücretsiz gördüm, başka bir uygulama mı yoksa Minecraft mı?
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.934 Çözümler 43 8 Ağustos 2024 #2 Launcher ücretsiz ama hesap lazım girebilmek için. Artı 1 Eksi
Buddy beagle Centipat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #3 Breachstne dedi: Arkadaşlar Microsoft Store'ye gittim Minecraft Launcher ücretsiz gördüm, başka bir uygulama mı yoksa Minecraft mı? Genişletmek için tıkla... Siz Minecraft satın aldınız mı daha önce Artı -1 Eksi
Breachstne dedi: Arkadaşlar Microsoft Store'ye gittim Minecraft Launcher ücretsiz gördüm, başka bir uygulama mı yoksa Minecraft mı? Genişletmek için tıkla... Siz Minecraft satın aldınız mı daha önce
GilgaMash Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #4 Launcher ücretsiz. Launcherin içinden java ya da bedrock edition alabiliyorsun. Artı 0 Eksi
discordf Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 890 Çözümler 10 8 Ağustos 2024 #5 Breachstne dedi: Arkadaşlar Microsoft Store'ye gittim Minecraft Launcher ücretsiz gördüm, başka bir uygulama mı yoksa Minecraft mı? Genişletmek için tıkla... Minecraft'ı satın aldığınız hesap ile girerseniz oynayabilirsiniz. Ücretsiz değil. Artı 0 Eksi
Breachstne dedi: Arkadaşlar Microsoft Store'ye gittim Minecraft Launcher ücretsiz gördüm, başka bir uygulama mı yoksa Minecraft mı? Genişletmek için tıkla... Minecraft'ı satın aldığınız hesap ile girerseniz oynayabilirsiniz. Ücretsiz değil.
Enes Mehmet Decapat Katılım 28 Eylül 2023 Mesajlar 191 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 2060 Super ryzen 5 5600 16 GB ram 2 TB ssd Cinsiyet Erkek Meslek Garson 8 Ağustos 2024 #6 Breachstne dedi: Arkadaşlar Microsoft Store'ye gittim Minecraft Launcher ücretsiz gördüm, başka bir uygulama mı yoksa Minecraft mı? Genişletmek için tıkla... O Launcher onu indirirseniz Minecraft hesabı girmelisiniz yani paralı. Artı 0 Eksi
Breachstne dedi: Arkadaşlar Microsoft Store'ye gittim Minecraft Launcher ücretsiz gördüm, başka bir uygulama mı yoksa Minecraft mı? Genişletmek için tıkla... O Launcher onu indirirseniz Minecraft hesabı girmelisiniz yani paralı.
Undertale Fanı4 Centipat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #7 Enes Mehmet dedi: O Launcher onu indirirseniz Minecraft hesabı girmelisiniz yani paralı. Genişletmek için tıkla... Hayır Microsoft hesabı da olabilir. Artı 0 Eksi
Enes Mehmet dedi: O Launcher onu indirirseniz Minecraft hesabı girmelisiniz yani paralı. Genişletmek için tıkla... Hayır Microsoft hesabı da olabilir.
Enes Mehmet Decapat Katılım 28 Eylül 2023 Mesajlar 191 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 2060 Super ryzen 5 5600 16 GB ram 2 TB ssd Cinsiyet Erkek Meslek Garson 8 Ağustos 2024 #8 Undertale Fanı4 dedi: Hayır Microsoft hesabı da olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet ama işin sonunda paralı yine Minecraft satın almalı. Artı 0 Eksi
Undertale Fanı4 dedi: Hayır Microsoft hesabı da olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet ama işin sonunda paralı yine Minecraft satın almalı.
Undertale Fanı4 Centipat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #9 Enes Mehmet dedi: Evet ama işin sonunda paralı yine Minecraft satın almalı. Genişletmek için tıkla... Evet ama hesap paralı değil demosunu oynayabilir. Artı 0 Eksi
Enes Mehmet dedi: Evet ama işin sonunda paralı yine Minecraft satın almalı. Genişletmek için tıkla... Evet ama hesap paralı değil demosunu oynayabilir.
KS KS Breachstne Decapat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #10 Buddy beagle dedi: Siz Minecraft satın aldınız mı daha önce. Genişletmek için tıkla... Hayır. Undertale Fanı4 dedi: Evet ama hesap paralı değil demosunu oynayabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl peki? Artı 0 Eksi
Buddy beagle dedi: Siz Minecraft satın aldınız mı daha önce. Genişletmek için tıkla... Hayır. Undertale Fanı4 dedi: Evet ama hesap paralı değil demosunu oynayabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl peki?