Microsoft Store'da Palworld CD key 170TL

DumpcesTR

Hectopat
Geçen sene bu günlerde çok kez adını duyduğumuz bir oyun. Steam'de indirimlerde birlikte 400TL civarına düşüyor. Kodu satın aldığınızda VPN ile Arjantin'e bağlanıp Microsoft Store üzerinden kodu aktifleştirmeniz gerekiyor. Aktifleştirdikten sonra VPN olmadan da direkt oyunu indirip oynayabilirsiniz.
Palworld CD Key - Kabasakal

Son düzenleme:
En son baktığımda Gamepass/Microsoft Store ile Steam versiyonları farklıydı, yani güncellemeler aynı anda gelmiyor ve bir kişi Steam diğer kişi game Pass üzerinden oynarsa aynı sunucuda oynayamıyorlardı.

Evet bende bunu sonradan öğrendim. Şu an Microsoft Store'daki Palworld'un sürümünü öğrenemedim.

Bununla ilgili bir bilgim yok ama bende şu anlık bir sıkıntı çıkmadı. Bu arada bu key Steam üzerinden değil Microsoft Store'dan aktifleştiriliyor.
Birader 2 saattir uğraşıyorum beceremedim. Arjantine bağlandım kendi hesabımla denedim ülke hatası veriyor. Kabasakala ulaştım durumu anlatıp. eski hesabınla olmaz yeni hesap aç dediler onu da arjantin vpn e bağlıyken yaptım yeni hesap açtım 3 kere. hepsinde de aynı hatayı veriyor. Sen nasıl becerdin?

Birader 2 saattir uğraşıyorum beceremedim. Arjantin'e bağlandım kendi hesabımla denedim ülke hatası veriyor. Kabasakala ulaştım durumu anlatıp. Eski hesabınla olmaz yeni hesap aç dediler onu da Arjantin VPN'e bağlıyken yaptım yeni hesap açtım 3 kere. Hepsinde de aynı hatayı veriyor. Sen nasıl becerdin?

Mobilden Proton VPN'i indirip 10TL'ye 1 aylık üyelik aldım. Oradan Arjantin'e bağlanıp Microsoft Store'dan direk kodu aktif ettim. Bende şu anlık bir problem yok.

Birader 2 saattir uğraşıyorum beceremedim. Arjantin'e bağlandım kendi hesabımla denedim ülke hatası veriyor. Kabasakala ulaştım durumu anlatıp. Eski hesabınla olmaz yeni hesap aç dediler onu da Arjantin VPN'e bağlıyken yaptım yeni hesap açtım 3 kere. Hepsinde de aynı hatayı veriyor. Sen nasıl becerdin?

Kanka yapabildin mi bende yapamıyorum yaptıysan anlatır mısın?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı