Çözüldü Microsoft Store'da sahip olduğum Java minecraft.net'de yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Arda26

Hectopat
Daha fazla  
Microsoft Store da aldığım Minecraft Windows 10 Edition aldım ve hediye olarak Java Minecraft vermişlerdi ama minecraft.net de sahip olarak görünmüyorum.(MC Windows 10 editiona sahip olduğum orada görünüyor ama Java görünmüyor) çözümü bilen var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Minecraft Launcher'dan girmeyi deneyin bir de geçen yılı kapsıyor mu bedrock alana Java hediyesi. Onu bilmiyorum.

Hocam Java launcherında girebiliyorum sorun şu ki minecraft.net de görünmüyor bir de badlion Client'de de hesabınızda Java Edition yok gibi bir hata veriyor.

Minecraft Launcher'de Xbox hesabı ile girmeye calısın oluyor mu?
Java'ya hiç giriş yapmamışanız orada gözükmez.

Bir kere girdim onda da skinim steve olunca :D hevesim biraz kırıldı skin değiştermek için Minecraft. Nete girip oradan değiştirmek gerekiyor sorun orada.

Hocam Java launcherında girebiliyorum sorun şu ki minecraft.net de görünmüyor bir de badlion Client'de de hesabınızda Java Edition yok gibi bir hata veriyor.

Bir kere girdim onda da skinim steve olunca :D hevesim biraz kırıldı skin değiştermek için Minecraft. Nete girip oradan değiştirmek gerekiyor sorun orada.

Hmm nick belirle misinizdir 1 kere girmiseniz bir daha giripte 1 sunucuya katılın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı