Lahmacunbüken22 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 431 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #1 Normalde Stardew Valley 6 Mayısa kadar indirimliydi ve almayı düşünüyordum. Sonra baktım ki Microsoft'da çok daha ucuz ve 50 lira. Merak ettiğim için soruyorum, Microsoft Store'den alırsam oyunu nasıl modluyacağım ya da mod ekleyebiliyor muyum? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2024
Normalde Stardew Valley 6 Mayısa kadar indirimliydi ve almayı düşünüyordum. Sonra baktım ki Microsoft'da çok daha ucuz ve 50 lira. Merak ettiğim için soruyorum, Microsoft Store'den alırsam oyunu nasıl modluyacağım ya da mod ekleyebiliyor muyum?
A AGI Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 11 3 Mayıs 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Lahmacunbüken22 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 431 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #3 AGI dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Keşke Steam gibi olsa diğer oyun alma plartformları. Steam'de direk çok kolay bir şekilde hallediliyor burada dosyaya koyucanda uğraşcanda.
AGI dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Keşke Steam gibi olsa diğer oyun alma plartformları. Steam'de direk çok kolay bir şekilde hallediliyor burada dosyaya koyucanda uğraşcanda.
A AGI Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 11 3 Mayıs 2024 #4 @Lahmacunbüken22 Steam'de de böyle yapılıyor. SMAPI kurman gerekiyor her türlü. Modları direkt Steam'den indiremiyorsun yani.
@Lahmacunbüken22 Steam'de de böyle yapılıyor. SMAPI kurman gerekiyor her türlü. Modları direkt Steam'den indiremiyorsun yani.
Lahmacunbüken22 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 431 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #5 AGI dedi: Steam'de de böyle yapılıyor. SMAPI kurman gerekiyor her türlü. Modları direkt Steam'den indiremiyorsun yani. Genişletmek için tıkla... Tamam ben People Playground gibi zannetim direk atölyeden indiriyoruz zannettim.
AGI dedi: Steam'de de böyle yapılıyor. SMAPI kurman gerekiyor her türlü. Modları direkt Steam'den indiremiyorsun yani. Genişletmek için tıkla... Tamam ben People Playground gibi zannetim direk atölyeden indiriyoruz zannettim.
pathkullancısı3818 Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 2.449 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #6 Xbox uygulamasını aç oyunun ekranına gel ayarlar>dosya ön izleme>dosyalara göz at.