Çözüldü Microsoft Store'daki DLC nasıl kaldırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Reidon

Hectopat
Burda Anlattım olayımı DLC'yi yüklemeye çalışıyor galiba acaba Microsoft Store'dan ürünü nasıl kaldrırıyoruz? DLC'yi nasıl ürünü asla almamışım gibi nasıl yapıyoruz bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam indirdiniz ve böyle mi kaldı, yoksa sonradan mı böyle oldu?
Bi' Windows Update' e bakar mısınız? Game Pass' ten oyun yükleyince Net.Framework güncellemesi falan geliyordu. Onu yapmadan oyun açılmıyordu ( Bazı oyunlar).

Yok hocam 1 saat oynamışımdır DLC indirdim böyle kaldı.

Hocam Xbox uygulamasından RE7' e gelince aşağıda eklentiler falan çıkıyor mu? Çıkıyorsa üstüne basın silme tuşu oralarda bi' yerlerde olması lazım.
Silme tuşu yoktu galiba, eve geçince bakıcağım. Siliyorum kaç kere bilgisayardan, hala loading liyor.
Hocam Xbox uygulamasından RE7' e gelince aşağıda eklentiler falan çıkıyor mu? Çıkıyorsa üstüne basın silme tuşu oralarda bi' yerlerde olması lazım.
Eklentiler çıkıyordu da silme bilmiyorum.
Sorunu çözdüm. Kapanabilir.

Bilgisayara Framework güncellemesi geldi, onu yaptım. Yaptıktan sonra loading ekranı değil de autosave açılıyor dedi ve oynadığım 1.5 saat gitti.

Hocam, bu .NET Framework güncellemeleri sıkıntı Game Pass'te, oyun indirilince otomatik yüklemesi lazım aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…