Microsoft Store'daki makro uygulamasında virüs var mıdır?

Daha fazla  
Arkadaşlar Microsoft Store üzerinden op otomatik tıklayıcı indireceğim virüs var mıdır dener misiniz?

Bilmiyorum. Ama sourceforge üzerinden virüssüz edinebilirsiniz. AutoClicker
False-positive onlar. Bakmayın.

Bu uygulamadan bahsediyorsunuz galiba.
Bende yüklü ve bir sorun göremedim.

Bilmiyorum. Ama sourceforge üzerinden virüssüz edinebilirsiniz. AutoClicker
False-positive onlar. Bakmayın.

Eki Görüntüle 2035660

Kardeşim Store'de olan bir uygulamayı neden bilmediğim siteden indireyim? Bir de Store'den aldığımız şeylerin dosya konumuna nasıl bakarız?

Eki Görüntüle 2035662
Bu uygulamadan bahsediyorsunuz galiba.
Bende yüklü ve bir sorun göremedim.

CPU kullanmında sorun var mıdır?

Kardeşim Store'de olan bir uygulamayı neden bilmediğim siteden indireyim? Bir de Store'den aldığımız şeylerin dosya konumuna nasıl bakarız?

Yok arka planda çalışmıyor zaten küçük bir uygulama pek bir kullanımı yok.

Bilmediğin site mi? Sen bilmiyor olabilirsin. Ama birçok kişi kullanıyor. Buraya paylaşılan dosyalar derin bir kontrolden geçiyor. Ayrıca Microsoft Store'den daha iyi bir autoclicker.

Reis o bilmedigin site Microsoft Store'den 1000 kat daha güvenlidir haberin olsun bir de op Auto clicker fazla CPU kullanmıyor.

-Düzenleme: Biraz geç yazmışım yeni fark ettim

Reis o bilmedigin site Microsoft Store'den 1000 kat daha güvenlidir haberin olsun bir de op Auto clicker fazla CPU kullanmıyor.

Mesajı 1 sene önce yazmışım artık biliyorum tabii ki ilk defa o zamanlar bilgisayar kullanmaya başlamıştım şu an makroyu en az 5 kere silip yüklemişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…