Microsoft Store'daki Minecraft sürümleri

cengizkuytuda

Femtopat
Öncelikle bu oyunu almak istediğimi belirttiğime göre şunları da belirteyim;
1.ucuza Premium sitelerine çok da güvenemedim.
2.uygun fiyatları ve Minecraft oyun çeşitlerini inceleyince Microsoft Store'de de daha uygun fiyatlara Minecraft oyunlarının bulunduğunu gördüm?
3.ancak Minecraft'ın kendi sitesinde 24 dolar civarında bir fiyat gördüm?
Bu da günümüz dolar/tl bazında 6.80*24 =164 TL ama Microsoft Store'de 3 farklı Minecraft'ın daha uygun fiyatlarda olduğunu gördüm =

tümü.jpg

1 =

master win 10.jpg

Bir de bunların arasındaki farklar ne ki? Master'da biraz daha coin verıyorlar o kadar. Ve son olarak hepsinde serverlara girebilecek ve Minecraft'ın sitesindeki Premium özelliklerinin hepsine ulaşabilecek miyim?
2=

for win 10.jpg

3=

başlangıç koleksiyonu.jpg

Bu arada bunların fiyatı normal Microsoft'un sitesindekinden farklı olabilir kendi Windows 10 uygulamamdan fotoları yükledim bilinsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.
Bu indirdiğiniz Minecraft: Windows 10 Edition'dur. Premium siteleri Java ile çalışan ve normal Minecraft'ta kullanılan hesaplar içindir.

Minecraft Official Satın Alma Sitesi: my.minecraft.net/tr-tr/store/minecraft/

Ayrıca (mod API ban atma) TLauncher kullanabilirsin fakat H ile başlayan bir sunucu var adını vermeceğim reklam olmasın diye 30000 aktifi var ya da C ve M ile başlayanlar var onlara girmek için yukarıdaki adresi kullan. Ama deneme amaçlı TLauncher indirme sitesi:

tlauncher.org/en/

Yardımcı olduysa en iyi cevap seçebilirsin :).

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı