Ellie Miller Centipat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 570 Yer Jackson County 16 Şubat 2021 #1 Merhaba Technopat ailesi. Ben Microsoft Store'dan FH4 almıştım. Arkadaşım yakında Steam'den alacak. Birlikte oynayabilir miyiz?
Merhaba Technopat ailesi. Ben Microsoft Store'dan FH4 almıştım. Arkadaşım yakında Steam'den alacak. Birlikte oynayabilir miyiz?
koray105 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 3.575 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 1600, GTX 1060, 16 GB RAM, MSI X370 GAMING Pro Carbon. Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #2 Ellie Miller dedi: Merhaba Technopat ailesi. Ben Microsoft Store'dan FH4 almıştım. Arkadaşım yakında Steam'den alacak. Birlikte oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Hocam Forza daha sonra Steam'e gelecek mart gibi riske atmamak için Store'dan almakta fayda var.
Ellie Miller dedi: Merhaba Technopat ailesi. Ben Microsoft Store'dan FH4 almıştım. Arkadaşım yakında Steam'den alacak. Birlikte oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Hocam Forza daha sonra Steam'e gelecek mart gibi riske atmamak için Store'dan almakta fayda var.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 16 Şubat 2021 #3 Ellie Miller dedi: Merhaba Technopat ailesi. Ben Microsoft Store'dan FH4 almıştım. Arkadaşım yakında Steam'den alacak. Birlikte oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Birlikte oynayabilirsiniz, Steam sadece aracı. Sunucu ikisinde de aynı.
Ellie Miller dedi: Merhaba Technopat ailesi. Ben Microsoft Store'dan FH4 almıştım. Arkadaşım yakında Steam'den alacak. Birlikte oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Birlikte oynayabilirsiniz, Steam sadece aracı. Sunucu ikisinde de aynı.
EnisKekech Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 927 Çözümler 1 Yer Kocaeli/Çayırova Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #4 koray105 dedi: Hocam Forza daha sonra Steam'e gelecek mart gibi riske atmamak için Store'dan almakta fayda var. Genişletmek için tıkla... 9 Mart'ta geliyor. Ayrıca bir risk de barındırmıyor.
koray105 dedi: Hocam Forza daha sonra Steam'e gelecek mart gibi riske atmamak için Store'dan almakta fayda var. Genişletmek için tıkla... 9 Mart'ta geliyor. Ayrıca bir risk de barındırmıyor.
koray105 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 3.575 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 1600, GTX 1060, 16 GB RAM, MSI X370 GAMING Pro Carbon. Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #5 EnisKekech dedi: 9 Mart'ta geliyor. Ayrıca bir risk de barındırmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam steamın oynatacağını bilmediğim için öyle dedim.
EnisKekech dedi: 9 Mart'ta geliyor. Ayrıca bir risk de barındırmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam steamın oynatacağını bilmediğim için öyle dedim.
Batuhan Odabaş Hectopat Katılım 15 Aralık 2017 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #6 Ben oynanmıyor diye biliyorum ama tabii ki de bir bilene danışmanız iyi olur.
Parzival Megapat Katılım 13 Eylül 2016 Mesajlar 640 Çözümler 5 Yer Krypton Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Köle 16 Şubat 2021 #7 Şöyle düşünün GTA 5'i Epic Games'ten bedavaya kütüphaneme ekledim Steam'den oynayayn bir arkadaşımla oyunu oynayabilir miyim? Evet oynayabilirsiniz Forza için de geçerli bu exstrem bir durum olmadıkça.
Şöyle düşünün GTA 5'i Epic Games'ten bedavaya kütüphaneme ekledim Steam'den oynayayn bir arkadaşımla oyunu oynayabilir miyim? Evet oynayabilirsiniz Forza için de geçerli bu exstrem bir durum olmadıkça.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.023 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 16 Şubat 2021 #8 Evet, oynayabileceksin.
EnisKekech Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 927 Çözümler 1 Yer Kocaeli/Çayırova Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #9 Batuhan Odabaş dedi: Ben oynanmıyor diye biliyorum ama tabii ki de bir bilene danışmanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... GTA 5'in hem Epic'ten hem Steam'den oynanması gibi düşünün. Epic Games, Steam, Microsoft Store bunlar hep aracı, satış mağazası.
Batuhan Odabaş dedi: Ben oynanmıyor diye biliyorum ama tabii ki de bir bilene danışmanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... GTA 5'in hem Epic'ten hem Steam'den oynanması gibi düşünün. Epic Games, Steam, Microsoft Store bunlar hep aracı, satış mağazası.
Dragneel.99 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 1.649 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #10 Steam sayfasında çarpaz platform yazıyorsa büyük ihtimal oynanabilir.