S syzerinc Femtopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2025 #1 Microsoft Store'da Game Pass'e GTAV (PC) versiyon gelmiş acaba FiveM girilir mi?
mustafaeraktas Hectopat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.193 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #2 syzerinc dedi: Microsoft Store'da Game Pass'e GTAV (PC) versiyon gelmiş acaba FiveM girilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam Steam Epic Games'ya da Rockstar'dan alman gerekiyor. Artı 0 Eksi
syzerinc dedi: Microsoft Store'da Game Pass'e GTAV (PC) versiyon gelmiş acaba FiveM girilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam Steam Epic Games'ya da Rockstar'dan alman gerekiyor.
KS KS S syzerinc Femtopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #3 Peki, sağ olun hocam. mustafaeraktas dedi: Hayır hocam Steam Epic Games'ya da Rockstar'dan alman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Dostum denedim ve girdim Microsoft Store GTA 5 ile girilebiliyormuş. Son düzenleme: 5 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
Peki, sağ olun hocam. mustafaeraktas dedi: Hayır hocam Steam Epic Games'ya da Rockstar'dan alman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Dostum denedim ve girdim Microsoft Store GTA 5 ile girilebiliyormuş.
mustafaeraktas Hectopat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.193 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #4 syzerinc dedi: Peki, sağ olun hocam. Dostum denedim ve girdim Microsoft Store GTA 5 ile girilebiliyormuş. Genişletmek için tıkla... Game Pass ile oynanamayacağı yazıyor. Game Pass ile mi girdiniz. Artı 0 Eksi
syzerinc dedi: Peki, sağ olun hocam. Dostum denedim ve girdim Microsoft Store GTA 5 ile girilebiliyormuş. Genişletmek için tıkla... Game Pass ile oynanamayacağı yazıyor. Game Pass ile mi girdiniz.
KS KS S syzerinc Femtopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #5 mustafaeraktas dedi: Game Pass ile oynanamayacağı yazıyor. Game Pass ile mi girdiniz. Genişletmek için tıkla... Evet game Pass ile girdim öyle yaptığımdan eminim çünkü bir tek orada GTA 5'im var ve sıkıntısız FiveM oynayabiliyorum. Artı 0 Eksi
mustafaeraktas dedi: Game Pass ile oynanamayacağı yazıyor. Game Pass ile mi girdiniz. Genişletmek için tıkla... Evet game Pass ile girdim öyle yaptığımdan eminim çünkü bir tek orada GTA 5'im var ve sıkıntısız FiveM oynayabiliyorum.