Memento Moori Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 83 24 Haziran 2024 #1 Selamlar iyi akşamlar, bilgisayar üzerinden Microsoft Store aracılığıyla aldığım Minecraft Bedrock sürümünü, telefon üzerinden oynayabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2024
Selamlar iyi akşamlar, bilgisayar üzerinden Microsoft Store aracılığıyla aldığım Minecraft Bedrock sürümünü, telefon üzerinden oynayabilir miyim?
YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.029 Makaleler 8 Çözümler 44 24 Haziran 2024 #2 Hayır. Telefon için ayrı almalısınız. Artı 0 Eksi Çözüm
DursunPro Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #3 Oynayamazsınız diye biliyorum bende de var ama aynı hesabı bağlamama rağmen oynayamamıştım sizin aldığını bedrock zaten Windows 10 sürümü Artı 0 Eksi
Oynayamazsınız diye biliyorum bende de var ama aynı hesabı bağlamama rağmen oynayamamıştım sizin aldığını bedrock zaten Windows 10 sürümü
KS KS Memento Moori Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 83 24 Haziran 2024 #4 DursunPro dedi: Oynayamazsınız diye biliyorum bende de var ama aynı hesabı bağlamama rağmen oynayamamıştım sizin aldığını Bedrock zaten Windows 10 sürümü. Genişletmek için tıkla... Tamamen saçmalıktan ibaret, insanları nereden sömürüceklerini düşünüyorlar artık. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
DursunPro dedi: Oynayamazsınız diye biliyorum bende de var ama aynı hesabı bağlamama rağmen oynayamamıştım sizin aldığını Bedrock zaten Windows 10 sürümü. Genişletmek için tıkla... Tamamen saçmalıktan ibaret, insanları nereden sömürüceklerini düşünüyorlar artık. Teşekkürler.
DursunPro Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #5 Memento Moori dedi: Tamamen saçmalıktan ibaret, insanları nereden sömürüceklerini düşünüyorlar artık. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim Hocam Artı 0 Eksi
Memento Moori dedi: Tamamen saçmalıktan ibaret, insanları nereden sömürüceklerini düşünüyorlar artık. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim Hocam