H Hakan54 Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 89 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #1 Microsoft Store'dan Mortal Kombat 11 aldım ama açılmıyor. Önce küçük bir ekranda oyunun fotoğrafı gözüküyor sonra fotoğraf gidiyor oyun da açılmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2025
Microsoft Store'dan Mortal Kombat 11 aldım ama açılmıyor. Önce küçük bir ekranda oyunun fotoğrafı gözüküyor sonra fotoğraf gidiyor oyun da açılmıyor.
Çözüm H H Hakan54 7 Ağustos 2025 Simit Sever dedi: Oyun dosyalarını tarattınızmı tam olup olmadığına dair. Genişletmek için tıkla... Dosya doğrulamayı diyorsan çok kez denedim, işe yaramadı. Bilgisayara güncelleme gelince sorun kendiliğinden düzeldi.
Simit Sever dedi: Oyun dosyalarını tarattınızmı tam olup olmadığına dair. Genişletmek için tıkla... Dosya doğrulamayı diyorsan çok kez denedim, işe yaramadı. Bilgisayara güncelleme gelince sorun kendiliğinden düzeldi.
Simit Sever Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 58 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #2 Hakan54 dedi: Microsoft Store'dan Mortal Kombat 11 aldım ama açılmıyor. Önce küçük bir ekranda oyunun fotoğrafı gözüküyor sonra fotoğraf gidiyor oyun da açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını tarattınızmı tam olup olmadığına dair Artı 0 Eksi
Hakan54 dedi: Microsoft Store'dan Mortal Kombat 11 aldım ama açılmıyor. Önce küçük bir ekranda oyunun fotoğrafı gözüküyor sonra fotoğraf gidiyor oyun da açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını tarattınızmı tam olup olmadığına dair
KS KS H Hakan54 Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 89 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2025 #3 Simit Sever dedi: Oyun dosyalarını tarattınızmı tam olup olmadığına dair. Genişletmek için tıkla... Dosya doğrulamayı diyorsan çok kez denedim, işe yaramadı. Bilgisayara güncelleme gelince sorun kendiliğinden düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Simit Sever dedi: Oyun dosyalarını tarattınızmı tam olup olmadığına dair. Genişletmek için tıkla... Dosya doğrulamayı diyorsan çok kez denedim, işe yaramadı. Bilgisayara güncelleme gelince sorun kendiliğinden düzeldi.