Microsoft Store'dan alınan oyun başka bilgisayarda oynanabilir mi?

Uykucucn

Femtopat
Daha fazla  
Microsoft Store'dan oyun satın aldım ama bilgisayarım pek iyi değil. Hem kendi bilgisayarıma hem de daha iyi olan bir bilgisayara satın aldığım oyunu kurup oynayabilir miyim? Arkadaşımın sistemi daha iyi, ona gittiğimde onun sisteminde oynamak istiyorum. Microsoft buna izin veriyor mu ve hesaplar arası geçiş yapma durumu var mı? Arkadaşımın hesabını kaldırmadan kendi hesabımı ekleyebilir miyim?

Microsoft Store'dan oyun satın aldım ama bilgisayarım pek iyi değil. Hem kendi bilgisayarıma hem de daha iyi olan bir bilgisayara satın aldığım oyunu kurup oynayabilir miyim? Arkadaşımın sistemi daha iyi, ona gittiğimde onun sisteminde oynamak istiyorum. Microsoft buna izin veriyor mu ve hesaplar arası geçiş yapma durumu var mı? Arkadaşımın hesabını kaldırmadan kendi hesabımı ekleyebilir miyim?
Arkadaşınızın bilgisayarında kendi hesabınızı açıp oyunu o bilgisayara indirebilirsiniz. Arkadaşınızın hesabındaki oyunlar kaybolmaz veya silinmez.

Microsoft hesabını kendi cihazların harici açma Chrome şifreleri falan karışıyor cihazın ismi falan da değisebilir tavsiye etmiyorum kişiye ozel hesaplar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı