Microsoft Store'dan alınan oyun Xbox kütüphanesinde gözükmüyor

kadirr61

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar az önce bilgisayar için Microsoft Store'dan Ark Survival aldım. Sonra uygulamaya girdim, arama yerine yazıp oyuna girdiğimde satın alındı yazıyor ama kütüphaneye girince gözükmüyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz? İşlemlerin hepsini telefondan yaptım.

Arkadaşlar az önce bilgisayar için Microsoft Store'dan Ark Survival aldım. Sonra uygulamaya girdim, arama yerine yazıp oyuna girdiğimde satın alındı yazıyor ama kütüphaneye girince gözükmüyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz? İşlemlerin hepsini telefondan yaptım.

Microsoft Store uygulamasında gözüküyor bildiğim kadarıyla. Store uygulamasında sol altta kitaplık adlı sekme var o kısmın içinde satın alınan uygulamalar ve oyunlar ayrı ayrı olarak gözüküyor.

Xbox uygulamasına girdiyseniz orası sadece konsol ičin diye biliyorum. Bilgisayarda Microsoft store da alınan oyunun Xbox a düşmesi gerekir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı