V ViolinTR Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 158 13 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. Ben Microsoft Store'dan oyun kodu aldım. Oyun şu: APB Reloaded. Oyun parası: G1C. Toplam 60 liralık Turkcell mobil ile ödeme yaptım. Geçmiş siparişlerden de görünüyor fakat bunu nasıl kullanacağım? Herhangi bir key bulamadım? Dosya Ekleri Adsız.png 53,4 KB · Görüntüleme: 69
Arkadaşlar merhaba. Ben Microsoft Store'dan oyun kodu aldım. Oyun şu: APB Reloaded. Oyun parası: G1C. Toplam 60 liralık Turkcell mobil ile ödeme yaptım. Geçmiş siparişlerden de görünüyor fakat bunu nasıl kullanacağım? Herhangi bir key bulamadım?
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 13 Haziran 2021 #2 Oyun içi para birimi almışsınız. Oyunu kontrol ettiniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS V ViolinTR Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 158 13 Haziran 2021 #3 Lodge dedi: Oyun içi para birimi almışsınız. Oyunu kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet kontrol ettim ama xbox hesabına gitmiş. Neyseki başarılı bir şekil de iade edebildim çok teşekkür ederim yine de. Artı 0 Eksi
Lodge dedi: Oyun içi para birimi almışsınız. Oyunu kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet kontrol ettim ama xbox hesabına gitmiş. Neyseki başarılı bir şekil de iade edebildim çok teşekkür ederim yine de.
Hypno Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 1.405 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #4 Bu bir e-pin satışı değil. Zaten Microsoft'un e-pin satacağını düşünmüyorum. İade ettiyseniz sıkıntı yok. Artı 0 Eksi
Bu bir e-pin satışı değil. Zaten Microsoft'un e-pin satacağını düşünmüyorum. İade ettiyseniz sıkıntı yok.