E EQUARIA Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 2.533 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği 25 Ocak 2021 #1 Microsoft Store'da satılan Rainbow Six Siege kredileri Steam'dekinin neredeyse yarısı fiyatında. Peki ben Microsoft Store'dan alıp Steam'de kullanabiliyor muyum?
Microsoft Store'da satılan Rainbow Six Siege kredileri Steam'dekinin neredeyse yarısı fiyatında. Peki ben Microsoft Store'dan alıp Steam'de kullanabiliyor muyum?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.165 Makaleler 3 Çözümler 194 25 Ocak 2021 #2 Hayır, onlar Xbox için. Keşke kullanılsa... Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS E EQUARIA Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 2.533 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği 25 Ocak 2021 #3 ItsAllGoodman dedi: Hayır, onlar Xbox için. Keşke kullanılsa... Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkürler ama cidden çok züüldüm. Aşırı ucuz oysaki... Artı 0 Eksi
ItsAllGoodman dedi: Hayır, onlar Xbox için. Keşke kullanılsa... Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkürler ama cidden çok züüldüm. Aşırı ucuz oysaki...
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.165 Makaleler 3 Çözümler 194 25 Ocak 2021 #4 EQUARIA dedi: Cevabınız için teşekkürler ama cidden çok züüldüm. Aşırı ucuz oysaki... Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi
EQUARIA dedi: Cevabınız için teşekkürler ama cidden çok züüldüm. Aşırı ucuz oysaki... Genişletmek için tıkla... Rica ederim.