Microsoft Store'dan alınan Skyrim SE mod kurulur mu?

Hocam ben de dışarıdan mod kurulamaz diye biliyorum, bethesdanın keni modları kurulabiliyor. Ama türkçe yamayı nexus mode tarzı bir yerden kurduysanız başka bir modu daha kurmayı deneyin. Kolay bir işlem zaten, işe yaramasa bile emin olmuş olursunuz.

Hocam ben de dışarıdan mod kurulamaz diye biliyorum, Bethesda'nın keni modları kurulabiliyor. Ama Türkçe yamayı nexus mode tarzı bir yerden kurduysanız başka bir modu daha kurmayı deneyin. Kolay bir işlem zaten, işe yaramasa bile emin olmuş olursunuz.

Mod Manager'ı nexus modla bağlayıp skyui indirdim deneme amaçlı bu şekil gözüküyor ardından eklentiler kısmına gelip sırala yaptım başka bir işlem yapmama gerek var mı? Çünkü oyuna girip envanteri açtığımda mod çalışmıyordu.

Dosya Ekleri

• 1758221082479.png
    1758221082479.png
    11,7 KB · Görüntüleme: 6
Bu durumda malesef mod kuramazsınız hocam. Belki grafik modlarının olduğu dosyalara erişim vardır, yama ve görünüş değiştiren modları kurabilirsiniz. Bir de zaten parasını vermişsiniz, belki başka bir yerden kopyasını ücretsiz edinmeyi tercih edersiniz.

Bu durumda maalesef mod kuramazsınız hocam. Belki grafik modlarının olduğu dosyalara erişim vardır, yama ve görünüş değiştiren modları kurabilirsiniz. Bir de zaten parasını vermişsiniz, belki başka bir yerden kopyasını ücretsiz edinmeyi tercih edersiniz.
mod organizer ile istediğim birkaç modu kurmayı başarabildim diğer soran arkadaşlarada cevap olsun
Ama oyuna mod kurmak çok meşakkatli🫥

Technopat Haberler

Geri
Yukarı