Aziz02_2 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #1 Microsoft Store'dan başka bir oyun indirmeye başlattığımda güzel bir şekilde iniyor. Fakat Doom Eternal'ı indirmeye başlattığımda ise hata veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2021
Microsoft Store'dan başka bir oyun indirmeye başlattığımda güzel bir şekilde iniyor. Fakat Doom Eternal'ı indirmeye başlattığımda ise hata veriyor.
LKWasTaken Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #2 tam olarak ne hatası veriyor? Artı 0 Eksi
KS KS Aziz02_2 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #3 LKWasTaken dedi: tam olarak ne hatası veriyor? Genişletmek için tıkla... İndirme başlatılıyor diyor sonrada altında "Hata" yazıyor.Şuan tekrar çıksa gösterirdim de artık indirme başlatılıyor yazısından takıldı kaldı internetten,forumlardan araştırıyorum onu da. LKWasTaken dedi: tam olarak ne hatası veriyor? Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 28 Nisan 2021 Artı 0 Eksi
LKWasTaken dedi: tam olarak ne hatası veriyor? Genişletmek için tıkla... İndirme başlatılıyor diyor sonrada altında "Hata" yazıyor.Şuan tekrar çıksa gösterirdim de artık indirme başlatılıyor yazısından takıldı kaldı internetten,forumlardan araştırıyorum onu da. LKWasTaken dedi: tam olarak ne hatası veriyor? Genişletmek için tıkla...