furkanfatih Decapat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #1 Microsoft Store'dan hiçbir şey inmiyor. Yükle basıyorum, hiçbir şey olmuyor. Sorunu bilen var mı?
berkay enes demır Hectopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 555 Çözümler 1 29 Nisan 2021 #2 Depolama alanızda yer var mı? Artı 0 Eksi
KS KS furkanfatih Decapat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #3 berkay enes demır dedi: Depolama alanızda yer var mı? Genişletmek için tıkla... 120 GB boş alan var Artı 0 Eksi
cyberblugy Megapat Katılım 6 Kasım 2013 Mesajlar 187 Çözümler 1 Yer Palmont 29 Nisan 2021 #4 Çalıştırı açıp wsreset.exe yazıp komut istemi açılıyor 5-10 bekleyip Microsoft Store sıfırlanacaktır. Artı 0 Eksi
Çalıştırı açıp wsreset.exe yazıp komut istemi açılıyor 5-10 bekleyip Microsoft Store sıfırlanacaktır.
KS KS furkanfatih Decapat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #5 Silinen üye dedi: Çalıştırı açıp wsreset.exe yazıp komut istemi açılıyor 5-10 bekleyip Microsoft Store sıfırlanacaktır. Genişletmek için tıkla... Şu an deniyorum CMD gibi bir şey açıldı hiç yazı, sayı yok Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Çalıştırı açıp wsreset.exe yazıp komut istemi açılıyor 5-10 bekleyip Microsoft Store sıfırlanacaktır. Genişletmek için tıkla... Şu an deniyorum CMD gibi bir şey açıldı hiç yazı, sayı yok
cyberblugy Megapat Katılım 6 Kasım 2013 Mesajlar 187 Çözümler 1 Yer Palmont 29 Nisan 2021 #6 furkanfatih dedi: Şu an deniyorum CMD gibi bir şey açıldı hiç yazı, sayı yok. Genişletmek için tıkla... Düzeldi mi? Artı 0 Eksi
furkanfatih dedi: Şu an deniyorum CMD gibi bir şey açıldı hiç yazı, sayı yok. Genişletmek için tıkla... Düzeldi mi?
KS KS furkanfatih Decapat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #7 Silinen üye dedi: Düzeldi mi? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri böyle.PNG 18,3 KB · Görüntüleme: 58 Artı 0 Eksi
cyberblugy Megapat Katılım 6 Kasım 2013 Mesajlar 187 Çözümler 1 Yer Palmont 29 Nisan 2021 #8 O sayfayı kapatıp Microsoft Store açın eğer yine hiçbir şey inmezse Microsoft Store'dan İçerik Yüklenmiyor Şu linkteki adımları takip edin. Artı 0 Eksi
O sayfayı kapatıp Microsoft Store açın eğer yine hiçbir şey inmezse Microsoft Store'dan İçerik Yüklenmiyor Şu linkteki adımları takip edin.
KS KS furkanfatih Decapat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #9 Silinen üye dedi: O sayfayı kapatıp Microsoft Store açın eğer yine hiçbir şey inmezse Microsoft Store'dan İçerik Yüklenmiyor Şu linkteki adımları takip edin. Genişletmek için tıkla... Yükleye bastım önceden olmuyordu şimdi oluyor ama indirme başlatılıyor yazıyor hep iptal de edilmiyor Dosya Ekleri böyle.PNG 152,2 KB · Görüntüleme: 70 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: O sayfayı kapatıp Microsoft Store açın eğer yine hiçbir şey inmezse Microsoft Store'dan İçerik Yüklenmiyor Şu linkteki adımları takip edin. Genişletmek için tıkla... Yükleye bastım önceden olmuyordu şimdi oluyor ama indirme başlatılıyor yazıyor hep iptal de edilmiyor
cyberblugy Megapat Katılım 6 Kasım 2013 Mesajlar 187 Çözümler 1 Yer Palmont 29 Nisan 2021 #10 furkanfatih dedi: Yükleye bastım önceden olmuyordu şimdi oluyor ama indirme başlatılıyor yazıyor hep iptal de edilmiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman Microsoft Store komple kapatın görev yöneticisinden de kapatın CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp wsreset.exe yazıp 5-10 saniye bekleyin Store açılacaktır. İndirme de yapacaktır. Artı 0 Eksi
furkanfatih dedi: Yükleye bastım önceden olmuyordu şimdi oluyor ama indirme başlatılıyor yazıyor hep iptal de edilmiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman Microsoft Store komple kapatın görev yöneticisinden de kapatın CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp wsreset.exe yazıp 5-10 saniye bekleyin Store açılacaktır. İndirme de yapacaktır.