furkanfatih Decapat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #1 Microsoft Store'dan hiçbir şey inmiyor. Yükle basıyorum, hiçbir şey olmuyor. Sorunu bilen var mı?
cyberblugy Megapat Katılım 6 Kasım 2013 Mesajlar 185 Çözümler 1 Yer Palmont 29 Nisan 2021 #21 furkanfatih dedi: Bastım çoktan. Yapmıştım. Genişletmek için tıkla... O zaman Microsoft Store'dan İçerik Yüklenmiyor şu linkteki adımları takip et. Artı 0 Eksi
furkanfatih dedi: Bastım çoktan. Yapmıştım. Genişletmek için tıkla... O zaman Microsoft Store'dan İçerik Yüklenmiyor şu linkteki adımları takip et.
KS KS furkanfatih Decapat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #22 tekno_lokum dedi: Windows'u yeniden yüklemeyi dene. Sıfırlarken dosyaları koru dersen hiçbir şey silinmeden Windows kendini yeniden yükler ve sorun düzelir. Genişletmek için tıkla... Başka seçenek yok mu? Windows korsan bir de. Artı 0 Eksi
tekno_lokum dedi: Windows'u yeniden yüklemeyi dene. Sıfırlarken dosyaları koru dersen hiçbir şey silinmeden Windows kendini yeniden yükler ve sorun düzelir. Genişletmek için tıkla... Başka seçenek yok mu? Windows korsan bir de.
tekno_lokum Picopat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 292 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #23 furkanfatih dedi: Başka seçenek yok mu? Windows korsan bir de. Genişletmek için tıkla... Sorun o yüzden olabilir. Korsana destek vermiyoruz... Orjinal Windows'u indir. Artı 0 Eksi
furkanfatih dedi: Başka seçenek yok mu? Windows korsan bir de. Genişletmek için tıkla... Sorun o yüzden olabilir. Korsana destek vermiyoruz... Orjinal Windows'u indir.
ArticWolf Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 789 Çözümler 5 29 Nisan 2021 #24 Korsana destek yok konuyu kapatın. Artı 0 Eksi
KS KS furkanfatih Decapat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #25 Silinen üye dedi: O zaman Microsoft Store'dan İçerik Yüklenmiyor şu linkteki adımları takip et. Genişletmek için tıkla... Yaptım hiçbiri olmadı. tekno_lokum dedi: Sorun o yüzden olabilir. Korsana destek vermiyoruz... Orijinal Windows'u indir. Genişletmek için tıkla... Para yok olsa alırım. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: O zaman Microsoft Store'dan İçerik Yüklenmiyor şu linkteki adımları takip et. Genişletmek için tıkla... Yaptım hiçbiri olmadı. tekno_lokum dedi: Sorun o yüzden olabilir. Korsana destek vermiyoruz... Orijinal Windows'u indir. Genişletmek için tıkla... Para yok olsa alırım.
tekno_lokum Picopat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 292 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #26 ArticWolf dedi: Korsana destek yok konuyu kapatın. Genişletmek için tıkla... Konu kilit. Artı 0 Eksi
Z ZeoTech Zeptopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #27 Silinen üye dedi: Çalıştırı açıp wsreset.exe yazıp komut istemi açılıyor 5-10 bekleyip Microsoft Store sıfırlanacaktır. Genişletmek için tıkla... Bende işe yaradı cok sağ ol. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Çalıştırı açıp wsreset.exe yazıp komut istemi açılıyor 5-10 bekleyip Microsoft Store sıfırlanacaktır. Genişletmek için tıkla... Bende işe yaradı cok sağ ol.