G Gkqy26 Centipat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #1 Steam'den oyun yükleyebilirken Microsoft Store'dan hiçbir şey yükleyemiyorum. Mobile hotspot'tansa yükleyebiliyorum. Evin interneti Türk Telekom. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2022
Steam'den oyun yükleyebilirken Microsoft Store'dan hiçbir şey yükleyemiyorum. Mobile hotspot'tansa yükleyebiliyorum. Evin interneti Türk Telekom.
U UnlimitedSoldier Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.433 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #2 Gkqy26 dedi: Steam'den oyun yükleyebilirken Microsoft Store'dan hiçbir şey yükleyemiyorum. Mobile hotspot'tansa yükleyebiliyorum. Evin interneti Türk Telekom. Genişletmek için tıkla... Hocam ayarlar kısmından uygulamalara girin. Microsoft Store'u bulun ve "onar" seçeneğinine tıklayın. Artı 0 Eksi
Gkqy26 dedi: Steam'den oyun yükleyebilirken Microsoft Store'dan hiçbir şey yükleyemiyorum. Mobile hotspot'tansa yükleyebiliyorum. Evin interneti Türk Telekom. Genişletmek için tıkla... Hocam ayarlar kısmından uygulamalara girin. Microsoft Store'u bulun ve "onar" seçeneğinine tıklayın.