Microsoft Store'dan oyunu kurdum ama açamıyorum oyna deyince oyun kilitlendi uyarısı alıyorum 0xc000001d hata kodu. Dünden beri uğraşıyorum denemediğim çözüm kalmadı 10 kere silip tekrar kurdum artık kafayı yiyeceğim.
Hâlâ aynı şekilde devam ediyor. Galiba oyunu ucuza aldık diye, MS bize oyun yapıyor. Güncelleme beklemekten başka çare yok gibi. Değişiklik, çözüm olursa yazarız.
Microsoft Store'dan oyunu kurdum ama açamıyorum oyna deyince oyun kilitlendi uyarısı alıyorum 0xc000001d hata kodu. Dünden beri uğraşıyorum denemediğim çözüm kalmadı 10 kere silip tekrar kurdum artık kafayı yiyeceğim.
Aynı hatayı ben de alıyorum. Windows dahil bütün sürücülere kadar güncelledim. YouTube da bu konu ile ilgili videolar da, ne kadar çözüm var ise hepsini uyguladım ama maalesef sonuç alamadım. Windows veya oyun tarafından gelecek yeni bir güncelleme bekliyorum.
Aynı hatayı ben de alıyorum. Windows dahil bütün sürücülere kadar güncelledim. YouTube'da bu konu ile ilgili videolar da, ne kadar çözüm var ise hepsini uyguladım ama maalesef sonuç alamadım. Windows veya oyun tarafından gelecek yeni bir güncelleme bekliyorum.
Hâlâ aynı şekilde devam ediyor. Galiba oyunu ucuza aldık diye, MS bize oyun yapıyor. Güncelleme beklemekten başka çare yok gibi. Değişiklik, çözüm olursa yazarız.